Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 25, 2011

Marjan75 woog op het moment van schrijven 82.80 kg (bmi: 25.56).

Hoi!

Hier is de motivatie weer helemaal terug hoor! Heb met mezelf afgesproken dat ik best aan mijn vrije punten mag zitten, maar dat mijn overige vrije punten + al mijn active points gelijk moeten blijven aan 50. Heb nu nog 43 vrije punten en tegen de 15 active points, dus dat gaat erg goed. Heb vandaag ontdekt dat skeeleren érg veel active points oplevert: maar liefst 13 per uur! En ik neem aan dat je dan lekker door moet skaten, dus dat heb ik gedaan en kwam inderdaad redelijk verhit thuis. Maar wat is het lekker zeg, om je hoofd weer even leeg te skaten!

Mijn eetlijstje vandaag ziet er, mijns inziens, ook prima uit:

O: Twee knäckebröd met filet amèricain, een banaan.
T: Snelle jelle minder suiker, appel
L: Boterham + Twee knäckebröd met philadelphia light, twee rijstwafels met appelstroop en een opkikker tomaat. Een paar geschraapte worteltjes.
T: Noten- en zadenreep
A: Bloemkool, gekookte aardappels en een hamburger.
T: Time out robuuste koek, bonbon

Nu naar bed, morgen weer werken en bovendien is hier zojuist de frituurpan aangezet en ik heb geen zin om me te gaan zitten ergeren aan schrokkende familieleden haha!

Liefs!

March 26, 2011 om 11:58
Haai!

Ja die Sonja bakker tijd heb ik ook gehad, was in 10 weken 13 kilo kwijt maar het was er ook zo weer aan toen ik stopte, terwijl ik naar mijn idee niet echt veel meer at. Maar dat is het jojo effect he...
Ik voelde me toen ook zo ontzettend slap. Ik liep toen stage bij een foto studio en moest vaak naar de ikea voor decor meubels (die we later dan terug brachten) en toen was ik een keer bijna flauw gevallen in de ikea, omdat ik zo slap was... Niet gezond.
Opzich vind ik de richtlijnen best oke, en heb er ook zeker wat van geleerd. Alleen was het te weinig. Als ik het overnieuw kon doen zou ik gewoon wel ongeveer het menu volgen maar dan meer eten als zij voorschrijft. En eierkoeken zijn best lekker met een plak kaas hahaah, alleen dan zijn ze niet zo heel sonja-proof ;).

Alleen het jammere bij SB is dat je niet zelf je keuzes leert maken, dat vind ik wel heel goed aan WW, je leert zelf voor jezelf de juiste keuzes maken.

Zetten ze bij jullie thuis savonds de frituurpan nog aan? Met hapjes dan ofzo? Stiekem wel lekker maar zo slecht.. Goed dat je bent gaan slapen!

Je bon-bons klinken echt heerlijk, goed dat je er van genoten hebt :).

Hmm, nu ga ik even een dutje doen, ben super moe.
Jij vandaag weer gewerkt? Ga je nog iets doen vanavond?


March 26, 2011, gewijzigd door Petticoat op March 26, 2011 om 13:11
Hoi!

mooi eetdagboekje inderdaad! mijn dag ziet er nu ook ongeveer zo uit, eet tegenwoordig meer boterhammen, 4 of 5 per dag. Nou, dat had ik nog nooit gedaan.
Ik ga zo maar eens naar de supermarkt om weer allemaal gezonde spulletjes te kopen voor de komende dagen. We eten onder andere magere tortilla's, kabeljauwsalade en sperziebonen met stukje vlees.

Ik ga trouwens tegenwoordig één keer per week een uurtje baantjes trekken in het zwembad. Jij woensdag weer naar WW?

:groetjes2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan