Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Chauffeurtje woog op het moment van schrijven 93.00 kg (bmi: 35.00).

We gaan uit elkaar (voor minimaal 2 maanden) en dan gaan we praten. Zo als ik er NU overdenk, denk ik dat het over en uit is. Wordt ik volgende week zaterdag wakker voor het eerst in mijn (tijdelijke) woonruimte. Ik ben bang en heel erg verdrietig. :supercry:
En ben ik dus ook weer aangekomen. Is scheiden al niet erg genoeg wordt ik nog veel meer depri van de weegschaal. :zelfbeeldn:
Maar ik zal wel niet de eerste en niet de laatste zijn die hier door heen gaat.
Maar voorlopig gaat mijn laatste week in ons huisje in. En kan ik alle hulp gebruiken die ik kan krijgen.
Dus bij deze vraag ik iedereen om hulp aub?

Groetjes miranda :fbibus:

March 26, 2011 om 10:28
Dag Miranda,

Graag wil ik je heel veel sterkte en liefs toewensen! Ik weet van mijn eigen scheiding, alweer 10 jaar geleden, dat ik enorm was afgevallen, maar dat kwam doordat ik afleiding zocht in de sportschool. Toen van 74 kg naar 58 kg gegaan. Ik weet niet goed wat voor jou het beste advies is. Concentreren op de tijdelijke scheiding of juist op dat wat jou in de toekomst gelukkig kan maken o.a. afvallen. Ik denk dat het voor een ieder anders werkt. Wandelen, gaf je al aan in het forum, vind je heel leuk. Misschien onbewust op die wijze twee vliegen in één klap slaan: lekker buiten bewegen en daardoor en afvallen en een frisse wind door je volle hoofdje?

Houd je van zwemmen? Misschien bij het zwembad vragen of ze groepslessen hebben: aquajoggen of iets dergelijks, zo ontmoet je heel veel leuke dames die ook nog eens in buurt wonen? Ik probeer met je mee te denken!

Nogmaals heel veel sterkte toegewenst!

:pegg:
Onbekend
March 26, 2011 om 12:48
Dag Miranda,

Allereerst, heel veel sterkte! Het is niet niks wanneer zo'n fase is aangebroken! Er komt ook nog eens een hoop bij kijken... al die onzekerheid, verdriet, frustratie en ga zo maar door.
Ik ben geraakt door je forum bericht. De emotie kwam dwars door het scherm van mijn computer.

Misschien heb je niet aan mijn adviezen, maar je weet maar nooit ;)
Om te beginnen, je netwerk. Zijn er mensen in je omgeving met wie je kunt praten, dus mensen die in iedergeval aan jou kan van de lijn staan. mensen die je kunt bellen om eens flink uit te snotteren, over van alles en nog wat te praten.
Het kunnen uitspreken van emoties kan heel veel bieden. Iemand die gewoon alleen naar je luisterd.

Ik hoop echt dat je iemand in je netwerk hebt die dit voor jou zou kunnen betekenen. het liefst bv 2 mensen. Wanneer de 1 niet thuis is kun je ander bellen. Scheiden doe je niet alleen met zijn tweeen, hier heb je echt meer mensen bij nodig die er voor jou zijn, die jou hierdoor heen steunen.

Naast alle afleiding is het echt belangrijk dat je er over kunt praten, dat al die emotie er uit kan.

Probeer echt goed voor jezelf te zorgen! Vergeet je zelf niet in deze hele situatie! Er komt zoveel op je bord, dat je je zelf echt nodig hebt!

Ik hoop dat wat er ook uit komt in die twee maanden, dat het wel voor jou ook de beste oplossing is... Veel sterkte!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan