Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 92.90 kg (bmi: 30.33).

:update:
Zondag
:hallo3:, de eerste dag in het weekend is goed verlopen. Zelfs weer wat afgevallen. We staan op het punt om te gaan golfen. Het weer is goed en vandaag is de openingswedstrijd van het seizoen. Een goed begin om de smaak weer te pakken te krijgen.
Vanmiddag hebben we een verjaardag met alle happen van dien. Ik hoop dat ik geen gebak neem, al weet ik dat de jarige goed is in het bakken van kwarktaarten. Ik voel me sterk, maar dat is nu.
Veel plezier allemaal op deze stralende dag.
:gekelogtenberg:


Zaterdag:
Het weekend is begonnen. Met een zeer acceptabel gewicht. Weliswaar een onsje erbij, maar dat is een schommeling die normaal is.

Gisteren heb ik mij wel de hele dag aan het kwarkdieet gehouden, maar als avondeten nam ik kipfilet met champignons en paprika. Leek me niet verkeerd, maar mijn lichaam reageerde daar te enthousiast op. Wil het houden. En zo zullen er dit weekend vaker heerlijke hapjes naar binnen gaan waar ik dan later maar moeilijk afstand van kan doen.

We zullen zien. Ik houd het zo matig mogelijk dit weekend en maandag begin ik met het dr. Frank dieet. Alhoewel, beginnen? Ik pak de draad weer op en ga uit boek één eten. Voor mijn echtgenoot dan steeds de suggestie voor de partner erbij maken.

Het afvallen zal dan veel langzamer gaan, al ben ik blij met 1 kg in de week. Dat moet ik eerst nog zien te halen. Want de agenda staat alweer aardig vol met allerlei leuke eetafspraakjes. Dat gaat van een Japanse avond tot een diner à la dr. Frank bij ons thuis.

Ik ben weer helemaal op dreef. Gelukkig maar. Deze zomer wordt een slanke zomer voor mij. En dat wens ik jullie ook. Maar voor het zover is: we gaan ervoor!

:gekelogtenberg:

March 27, 2011 om 03:11
Goede morgen Géke,
Dank je wel voor de tip. Ik zal eens een fles Rivella in huis halen. Moet je eerlijk bekennen dat ik dat vroeger wel eens gedronken heb, maar ik geen idee meer heb hoe dit smaakt.
Gisteravond is het trouwens goed gegaan. Niet aan de wijn geweest, maar dat kwam meer omdat ik wist dat ik vanmorgen heel vroeg op moest, omdat manlief jarig is en er natuurlijk voor een lekker ontbijtje gezorgd moet worden en daarna moeten we meteen de stad in om bij de Venloop te gaan supporteren.
Fijne zondag
:codor:
Onbekend
March 27, 2011 om 17:35
Hallo Geke,

Dank je wel voor je berichtje in mijn dagboekje.
Ik zit nu nog even achter de PC, manlief ligt al op bed en ik heb me weer even laten gaan "onder het motto van morgen begin ik" aan een flink stuk kaas en een glas rode wijn!:kwijl:
Maar morgen zal en moet ik beginnen, ik lust inderdaad wel kwark maar dan alleen die met toevoeging van fruit o.i.d., alleen kwark vind ik niet veel aan en die andere dat zal nauurlijk wel niet mogen. Mijn vriendin zegt altijd: Vind je het lekker dan is het niet goed voor de lijn. :lacheuh:
Misschien moet ik toch dr. Frank maar in de arm nemen :together: en starten met van die eiwitshakes erbij, moet het morgen toch maar eens even uitvissen.
Ben wel geschrokken van mijn gewicht en ik had nog wel het idee dat het mee zou vallen, veel gewandeld en veel vis gegeten maar natuurlijk ook de nodige glaasjes wijn en het overheerlijke :fruit:
Madeira is een aanrader, ik heb in iedergeval genoten!
Geke, dank je wel dat je mij een slanke zomer wenst, ik help je het hopen want van de zomer gaan wij naar Lago Maggiore en dan is het natuurlijk wel prettig dat je iets van je overgewicht kwijt bent.

:burnfat:


:veelsucces: @ns
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan