Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Jelinano woog op het moment van schrijven 110.70 kg (bmi: 36.99).

week 13 26 maart -2 april 2011 92,7 -> 92,00 kilo

Zo de 12e week zit erop: 1,9 kilo eraf dus nu 11,9 kilo eraf in totaal. Net geen kilo gemiddeld in de week, maar strak op schema dus mij hoor je niet klagen.

Dat ik mijn doelstelling deze week heb gehaald, mag duidelijk zijn: Bijna 100% meer dan waar ik voor ging, 1,9 in plaats van 1,0.

Toch ben ik niet loei streng geweest voor mezelf, wat ik wel van plan was, er zijn nog steeds mogelijkheden om het afvallen te versnellen, maar daar is op dit moment geen reden toe.
Toch maakt het me wel eens aan het twijfelen als ik zie hoe makkelijk ik over stag kan gaan.
Maandagochtend ging ik al gelijk voor de bijl voor een super bonbon van een `nieuw adresje` op mijn werk. Woensdag met de kids een ijsje met 2 bolletjes gegeten in het zonnetje bij de Italiaan, nadat ik al een blikje ijsthee op had bij de manege.
Gisteren na mijn eten 3 punten pizza van de kids (overblijvertjes) genomen, 4 glaasjes (erg klein maar toch) martini genomen bij het concert van Abba World revival - leuk - maar niet gedanst, 3 handjes chips toen ik thuis kwam -left over van de mannen die voetbal hadden zitten kijken.

Maar gisteren ook geshopt, een nieuwe spijkerbroek maat 46 en 2 nieuwe tuniekjes maat 44. En ondanks de lichte 'hang-over' vanochtend om 10 voor half 9 het bos in en de dijk op. Dat is dan wel weer een lichtpuntje, de zin om te bewegen is in jaren niet zo groot geweest.

Nu aan de poets in huis:stofzuigen2:, straks naar de manege :pony: met dochterlief, dan mijn moeder halen, eten en samen met mijn schatje naar Ilse de Lange :zingen: in Arnhem.

Kijken of ik vanavond wel aan het dansen toe kom.

Nieuwe week in het vooruitzicht is 0,7 kilo te gaan. Daar gaan we dan weer

March 30, 2011 om 16:14
je doet het geweldig!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan