Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Tanja121069 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 25.10).

Hallo allemaal,

Poeh gisteravond een moeilijk moment gehad, manlief aan de borrelnootjes, kids aan de popcorn en ik aan een hele grote kop thee. En nog een hele grote kop thee en nog één... Tenslotte een klein bakje borrelnootjes genomen, een appel en een sinasappel. Voor mij een hele overwinning want voor een paar weken terug snaaide ik de hele zak leeg. Ik ben ook heel blij dat ik dat niet gedaan heb schilt ook weer een schuld gevoel. Ik ben het weer even kwijt, fijne dag veel groeten Tanja:succes:

March 28, 2011 om 06:12
Hoi Tanja,
dank je wel voor je reactie! Ik hoop ook dat de schade meegevallen is. Heb me ook maar meteen voorgenomen me niet meer iedere dag te wegen, maar 2x per week. Doordat ik nu bijna twee maanden dagelijks mijn eten in het dagboekje schrijf heb ik een beter idee gekregen wat ik allemaal naar binen werk op een dag (en wat ik beter kan laten staan, dat is NOG belangrijker om te weten).
Gisteren de eerste les met Evi gedaan, inderdaad erg goed te doen. Morgen de tweede les, ik loop dus iets bij jou achter.
En met dit soort weer is het geen straf toch?

Wat goed van je dat je niet bent gaan snaaien, ik herken dat. Beter om dan gelimiteerd ook een beetje ervan te nemen en daar extra van te genieten en de rest te vullen met iets gezonds. Heel goed gedaan!

Ik heb nu drie dagen geen alcohol genomen en ik moet zeggen dat dat enorm scheelt in het snaai gevoel. Door alcohol wordt de eetlust opgewekt, heb ik eens gelezen. Dat klopt dus wel. Plus dat je je grenzen iets makkelijker loslaat, waar je ook eerder toegeeft aan iets lekkers.
Ik ga het volhouden, het voelt veel beter zo.

Succes met lopen vandaag.

groetjes, Jeannette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan