Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 67.50 kg (bmi: 24.20).

Hoi allemaal!

Lekker, het is weekend! Omdat ik gisterenavond al gewerkt heb ben ik vandaag en morgen vrij: echt weekend dus :). Heerlijk!


Mijn vriend en ik waren net bij zijn ouders en we hebben met zijn allen spontaan besloten uit eten te gaan. Leuk natuurlijk, maar toch een beetje gevaarlijk. Gelukkig heb ik deze week pas 15 vrije punten gebruikt, kan dus best vandaag. Lekker eigenlijk wel. Ik heb net even de site bekeken van het restaurant, ziet er allemaal lekker uit en het komt allemaal van de grill. Dat is wel een voordeel lijkt!

Ik wil denk ik voor de zalm gaan, maar die zit in witte wijnsaus.. En dat vind ik dan weer een beetje jammer.
Of ik kies voor kip piri piri, dat is ook lekker :).
Ik zie het zo wel even..

Nu lig ik eventjes in bed, ben zo moe nu omdat ik pas om 6:15 thuis was vanochtend.. Niet dat ik ga slapen, maar gewoon even liggen.

Vanavond speelt er een Muse-coverband op mijn werk, daar ga ik misschien heen. Het liefst wil ik gewoon thuis blijven, maar mijn vriend wil wel graag gaan en ik vind het eigenlijk wel gezellig om samen de avond door te brengen.. Maar dat beslis ik straks wel.

Fijne avond allemaal! :)
Ik ga even dutten.


March 26, 2011 om 15:41
Hoi!

Ja eigenlijk héél fout dat je je zo duizelig voelt, ik had dat ook! Dan liep ik 's ochtends m'n krantenwijk, dan mocht ik thuis twee beschuitjes en een glas melk om half 8 en daar moest ik dan 40 minuten op naar school fietsen én de eerste drie lesuren mee zien te halen (ik was toen 16 en zat nog op de middelbare school). Dan was het ein-de-lijk 11 uur en pauze en dan mocht je twee mandarijntjes waardoor je 20 minuten later weer stierf van de honger haha. Ik heb het 3 weken volgehouden en toen ben ik zó ontzettend gaan snaaien dat álles er weer aan kwam + rente. M'n lichaam had duidelijk tekorten. En inderdaad, het principe is goed: 3 gezonde maaltijden, 3 tussendoortjes, maar je leert niet zelf gezonde keuzes te maken. Bovendien is het eten van een eierkoek tegen de honger dus ook helemaal niet goed voor je (bloedsuikerspiegel stijgt en daalt in recordtempo door zo'n ding).

Ja, hier gaat de frituurpan op vrijdagavond vaak aan. M'n broer kan daar echt om zeuren.. Héél irritant vind ik het maar ja, zij zijn allemaal niet aan de lijn en ik moet maar gewoon doen alsof ik gek ben want anders is het hier constant discussie (ik krijg nogal graag m'n gelijk hahaha, wordt het hier niet gezelliger op). Zet jouw vriend het 's avonds nooit op een vreten, en dat jij er dan zo bij zit van: "Eikel. Ik wil ook wel, maar kan het niet hebben." (Zo zit ik er iig bij, haha)

Wat lekker dat je écht weekend hebt zeg! En goed dat je van tevoren even nadenkt over wat je wil eten. Ik ben benieuwd of je vanavond nog gegaan bent, het klinkt leuk, die avond! Ik ga ook uit met een vriendinnetje, maar ik ben de BOB. Zij heeft mij met carnaval vervoerd, dus nu is het haar beurt om teveel te drinken en gênante dingen te doen haha!

Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan