Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Petticoat woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 32.79).

Afgelopen dagen gezond gegeten: brood, fruit, magere avondmaaltijden. Helaas donderdag wat chocola gekregen. Hiervan heb ik een deel weggegeven en ook zelf wat gehouden. Dat is nu op, was lekker, maar ben er dan nu ook gewoon vanaf :)
En dat zal natuurlijk het afvallen niet bevorderd hebben, maar af en toe iets lekkers, ach... Vond het al goed van mezelf dat ik ook had weggegeven.
Bovendien heb ik de chocola er donderdag misschien ook wel weer deels afgezwommen :D Sinds kort ga ik één keer in de week zwemmen. Bevalt me prima!
Wat ook zeker helpt, is nieuwe kleertjes kopen en merken dat het allemaal steeds beter gaat staan en dat ik zelfs dingen koop die ik voorheen nooit zou hebben gedragen, omdat het me niet zou staan. Ik zit steeds lekkerder in mijn vel. Maar ik ga zeker door, want tevreden ben ik nog lang niet.

:mezelfaaiovermijnbol:

March 26, 2011 om 15:32
Fijn om te horen dat het zo goed bij je gaat meisje! En zwemmen, heerlijk! Vind ik ook lekker, zou ik eigenlijk vaker moeten doen. Bovendien gebruik je met zwemmen ál je spieren hè, megagezond dus! Ik heb m'n skeelers weer uit de kast gehaald, ook heerlijk om te doen!

Woensdag ga ik inderdaad weer naar de cursus, probeer altijd te gaan omdat ik de CombiPas heb.. Is niet altijd leuk hoor, als ik weet dat ik een slechte week gehad heb. Maar het gaat deze week wél erg goed en ga nu ook volharden! Woensdag móét er gewoon wat af zijn! ;-)

Ga je nog wat leuks doen vanavond??

Liefs!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan