Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

Pfoeh, wat n dag..
Gisteren uit eten geweest, toch voor de pizza gegaan.. Maar geen voor/nagerecht en alleen lightdrankjes/koffie. Daarna n feestje, alleen lightdrankjes/water en alle hapjes afgeslagen. Eenmaal thuis had ik nog 4 uur voordat de wekker ging, dus gauw gaan slapen.

Vandaag op 't werk n zieke, dus toename hoeveelheid werk en verantwoordelijkheid.. T was heavy maar uiteindelijk wed het 16:00 en zat het er weer op.. Vanaaf geen zin om te koken, dus omeletje ham/kaas/prei op 1 bruine boterham..

En nu heb ik onwijze trek in iets zoets, maar eerst mn dagboekje invullen om te kijken of ik daar nog 'ruimte' voor heb!

Onbekend
March 27, 2011 om 08:56
He meid, hihi ik kon maar niet kiezen wat ik ging nemen, lasagne zag er heerlijk uit maarja als iedereen rond je dan pizza eet wil je dat toch liever:grinnik: Nu heb ik met m'n papa lasagne gegeten en allebei een stukje van de pizza van m'n mama ;D Wat knap dat je de rest afgeslagen hebt! :o Succes om vandaag van het zoete af te blijven ( tenzij het in je boekje past natuurlijk ;)) Groetjes en een fijne zondag!:prevail:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan