Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

ProHcore woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 26.20).

Het is weekend, aangezien ik vandaag gewoon heel de dag moet werken en er morgenvroeg om half 5 uit moet(eigenlijk half 4 omdat de klok vannacht een uur verzet wordt)vanwegen Automaxx streetpower, een autosport festival waar ik de hele dag en avond zoet mee zal zijn is het voor mij dit weekend niet mogelijk om te gaan sporten.

Ik sport 's weekends wel vaker niet maar ik ben sinds eergisteren dus 'oficieel' op dieet. Vanavond duik ik gewoon optijd men bedje in dus moet het in principe geen probleem zijn om niet boven mijn dagelijkse calorie behoefte uit te komen. Morgen is echter een ander verhaal, 5 uur onderweg in de auto, de hele dag overal lekkers en fast food om me heen + dus het feit dat ik ook morgen niet zal sporten. Ik word dus gelijk 'op de proef gestelt'.

Greetz

March 26, 2011 om 15:04
Veel succes! Morgen even niet aan denken, en er dan gelijk weer tegen aan! :)


MiniBengel
March 26, 2011, gewijzigd door ProHcore op March 26, 2011 om 15:19
Thx,

Ik denk dat het morgen wel goed moet komen. Net even boodschappen gedaan voor morgen. Brood, kip, brinta&proteine, fruit en crystal clear. Ik neem het gewoon allemaal mee! haha

Ik denk wel dat er op de terugweg bij de mac gestopt gaat worden. Maar dan neem ik gewoon een fish filet(nog nooit op) en een side salade!

Greetz
March 26, 2011 om 15:21
Hey daar! :DD:

Welkom hier, ik zie dat je nieuw bent sinds vandaag! :)

Ten eerste: bedankt voor je compliment over mijn prestatie tot nu toe! ;)

Ik heb stiekem flink moeten grijnzen om je informatie over jezelf, met name over je neukteugels.. Ik dacht altijd dat dat alleen een vrouwelijk kwaaltje was, maar jij bewijst het tegendeel!

Heel erg veel plezier morgen op Automaxx, hopelijk heb je een stemmetje in je hoofd die je zegt dat je van al het lekkere fastfood af moet blijven en anders.. Tja.. Je bent toch net pas begonnen, kun je beter maar meteen flink de fout in gaan toch?

Succes!

:xgossipgirl:
March 26, 2011, gewijzigd door ProHcore op March 26, 2011 om 15:37
Heey

Dat klopt, sinds donderdag begonnen met dieeten. Tot aan vandaag had ik een maattabel liggen en streepte ik met de hand de genuttigde calorieen tegen de verbrande(door sport) weg. :P

Maar toen kwam ik per ongeluk op deze site terecht doordat er @ work een trommeltje snoep voor mijn neus stond. Dacht er wel een paar van te kunnen nemen, toch eerst maar wat zoekwerk vericht zodoende kwam ik met een kleine omweg hier uit. Heb ze laten staan overigens hahaha.

We zullen zien waar het schip strand morgen. Ik hoop iig niet met een grote fanta, kip20 met 3x kerriesaus, een wrap en een quarter pounder hahaha. Ga men best doen, thx!

Greetz
March 27, 2011 om 05:00
Hoi

Bedankt voor je uitleg. Maar ik eet normaal gezien al geen koolhydraten, dus ik weet niet ofdat dat verschil maakt... En ik doe al de andere oefeningen van de workout voor dat ik met de fiets rij. Dus ik ben al een 20min bezig voor ik de fiets opkruip.. En aan de conditie werken is ook niet zo slecht.
Maar toch bedankt
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan