Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2011

Marjan75 woog op het moment van schrijven 82.80 kg (bmi: 25.56).

Hoi!

Het gaat hier prima! Vandaag gewerkt en m'n bazin had lekkere verse broodjes meegenomen voor de lunch, dus die is wat meer punten maar hé, het is weekend en ik heb veel bewogen en ben van plan om nog veel meer te bewegen deze week (skeeleren!) dus heb het mezelf toegestaan om er twee te nemen.

O: Boterham met ham, twee knäckebröd met rookvlees en een glas optimel.
T: Sultana volop en een banaan
L: Waldkorntriangel met avocado, rosbief en rauwkost. Kaiserbroodje met philadelphia light en rauwkost. Glas optimel en een paar worteltjes uit de hand.
T: Boterham met ham en een appel
A: Boerenkool met worst (voorlopig de laatste keer). Als toetje AH Vruchtenmousse.

Prima dagje dacht ik zo. Vanavond lekker stappen, maar ik ben de BOB dus voor mij spaatjes rood vanavond!

Liefs!

March 27, 2011 om 06:31
Hoihoi,

In het weekend vind ik best dat je een (of twee) luxe broodjes mag nemen ja :). Alleen elke dag lijkt me niet zo's slim idee haha, gaan zoveel punten in zitten he.

Heb je nog lekker gestapt? Ik wel, bandje was leuk. Ik ben ook altijd de bob en zit dan ook aan de spa rood. Alleen heb aan het begin van de avond 1 passoa-jus op, dat vind ik soms zo lekker. Alleen smaakt dat gewoon naar multivitamine ofzo vind ik, dus ik moet me dan bedwingen niet te snel te drinken haha. De avond was verder leuk.

Vervelend wel dat vaak op vrijdag avond de frituurpan aangaat, maar wat je al zegt: als zij allemaal niet aan de lijn denken moeten ze dat vooral doen. Sterk dat jij je dan kan inhouden. Mijn vriend snackt elke avond, chips, chocolade, koek, van alles gaat er naar binnen maar ik kan me redelijk inhouden. Soms eet ik een beetje mee maar dan pak ik van te voren een portie die in mn punten past (bijv schaaltje chips, stukjes chocola) en dan zeg ik tegen hem dat ik niet meer mag, hoeveel ik er ook om zou vragen haha. Meestal vraag ik hem niets maar voor het geval dat haha.

Soms is dat best moeilijk, als ik een rot bui heb vind ik dat ook allemaal heel oneerlijk dat hij alles kan eten en drinken (1,5 liter cola per dag) zonder aan te komen. Maar dat is zijn baan he, timmerman. Plus hij zal van nature wel een snelle stofwisseling hebben.

Die stofwisseling die we verpest hebben met Sonja bakker haha.
Hoe is het eigenlijk gekomen dat jij zwaarder geworden bent? Was je als kind al te zwaar of is dat later gekomen?

Ik was als kind nooit echt te zwaar en vanaf groep 7 werd ik wat molliger maar nog steeds niet dik. En tot mijn 16e ofzo ben ik altijd 'gewoon' geweest. Maar toen kreeg ik een relatie met een jongen die me vaak zei dat ik te dik en lelijk was en toen ben ik rond mijn 17e/18e gaan sonja bakkeren.. Daarna nog een strenger regiem van 500kcal per dag en veel sporten: toen viel ik wel veel af natuurlijk. Ik woog toen rond de 59/60 kilo.
Tot ik op een dag besefte dat mijn vriend een lul was, dat ik helemaal niet dik en lelijk was (hoewel die twijfel nogsteeds wel eens opkomt). Ik maakte het uit, ging weer normaal eten en ik leefde nog lang en gelukkig haha. Behalve dat ik toen zo'n 10 kilo aankwam, plus daarna nog 15 kilo meer toen ik mijn vriend leerde kennen. Lekker snoepen, uit eten, drank etc.. En ineens woog ik 85 kilo..

Gelukkig zit ik nu weer een stuk lager, en op een gezonde manier :).

Nu ga ik maar eens even naar buiten, moet nog iets fotograferen, daarna een wasje ophangen en dan bandjes kijken. Fijne zondag nog!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan