Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

Marianne01 woog op het moment van schrijven 67.70 kg (bmi: 22.62).

Nog een paar weekjes en dan is het weer zover, dan ga ik naar de eindstand kijken. Ben erg benieuwd! Het gaat hier echt op en af, dus weet echt niet hoe het er nu voor staat. Het ene moment ben ik echt fanatiek en lukt het heel goed, de andere keer zie ik het totaal niet meer zitten, met alle gevolgen vandien. Alhoewel daar ook wel een groot verschil zit met hoe het hiervoor was en nu, als ik nu uit de band spring doe ik het gelukkig nog wel op een redelijk goede manier en niet dat ik dan zakken chips weg zit te werken.
Gisteren naar een verjaardag geweest, wel wat extra's gehad maar me keurig ingehouden.
Vandaag dus extra goed opletten, hoop dat dat gaat lukken ;)
Gelukkig is het mooi weer, dus ga straks even lekker een ommetje maken.
Tot gauw weer! :petjeaf:
Marianne

March 27, 2011 om 06:50
Hoi,

Als ik dit lees dan denk ik dat het je wel gaat lukken hoor. Je hebt toch al heel wat geleerd en idd het is vallen en de draad weer opnemen he?!

Ik word een beetje jaloers (nou niet echt op jou) gewoon om het zo te kunnen zien dalen. Ik hoop dat ik er snel ook weer kan aan beginnen met een klein beetje beweging dat het toch wat vooruit gaat. Zou tegen half mei toch ook heel graag 5 kg minder zijn dan met nieuwjaar...

:succes:
En doorzetten he, je kan het wel !

:cosyme:
March 27, 2011 om 10:59
Dank je wel! Maar heb het idee dat ik nu ook even stil sta hoor! Verschil is alleen dat ik tussendoor niet op de weegschaal ga staan en ik die schommelingen niet meemaak daardoor.
Het gaat nu even niet zo lekker met me, baal als een stekker, dus zo'n bemoedigend berichtje doet me heel erg goed!
Onbekend
March 29, 2011 om 01:22
Bedankt voor je berichtje!! Het wil hier nog niet zo, helaas...

Jij moet niet bij de pakken neer zitten hoor. Je hebt al een geweldig mooie BMI, vergeet niet daarvan te genieten!

Heel fijne dag vandaag!

xx Linda
April 3, 2011 om 17:55
Hoi,

:bloos: Dank je voor de mooie woorden. En idd ik moet het zo bekijken, het is wat af en dan weer wat stilstand. Vanaf deze week nu weer een tijdje 'waf af' hoop ik.

Succes ook voor jou deze week !
:02slaaplekker:
CosyMe
Onbekend
April 4, 2011 om 16:21
ik ben er weer... de eerste maand zonder wegen zit er bijna op, en ik mag blij zijn als ik niet ben aangekomen, maar ik vrees het ergste... hopelijk volgende maand beter, hoop maar dat ik niet weer in zo'n dip kom. wordt vervolgd. :DD:

wanneer ben jij aan de beurt om te wegen? ben benieuwd naar je resultaat!

succes!

xx Linda
April 9, 2011 om 03:25
Hele week zonder computer gezeten, maar gelukkig is ie weer gemaakt. Het is hier wat afvallen betreft afgelopen week niet zo goed gegaan. Van de week een feestje gevierd omdat mijn man geslaagd was voor zijn opleiding en ben toen een keer lekker helemaal los gegaan. Verder moet ik het nog steeds rustig aandoen met het sporten, dus daarmee kan ik het niet helemaal compenseren. Woensdag is het zover, dan wordt er weer gemeten... Hoop dat het in ieder geval allemaal gelijk is gebleven. Al denk ik dat mijn spierpercentage omlaag is gegaan, maar goed dat is voor mij nog de minst belangrijkste. We zullen zien!

Fijn weekend allemaal!
Onbekend
April 9, 2011 om 05:56
Hoi! Ben benieuwd naar jouw resultaat volgende week!

Toetje mag best, ik neem 150 ml optimel vla of yoghurt (met een klein lepeltje lijkt het nog heel wat :DD: ), melk drink ik niet, dus voor de variatie is dat wel goed. Alleen moet ik er natuurlijk geen slagroom op nemen, haha. ;)

Fijn weekend en tot later!

xx Linda
April 9, 2011 om 17:31
He Marianne,

Nou, normaal heb ik ook niets aan mijn knieën, nu dus wel.
Echt dom hoor. Ik voel hem altijd, zelfs als ik gewoon wil gaan rechtstaan, maar vandaag al iets beter dan gisteren dus.

Dat clubje : heb ik zelf opgericht idd en kunnen we aanhouden zolang we zelf willen maar voor mij is het vermoeiend momenteel om dat beetje extra administratie er nog bij te doen, ik deel het al met iemand, dat gelukkig wel......

Veel succes nog alvast he en een mooie zondag voor morgen !!!
:liefs:
:cosyme:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan