Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

SweetPlusGirl woog op het moment van schrijven 90.10 kg (bmi: 30.81).

Heej meiden!!

Eigenlijk zou ik hier willen neerzetten: Yeah! Vandaag mijn cover- up tattoo!! Maar.. Tja, het is even heel anders gelopen. Ik ben nog steeds verbijsterd! Ik check vanmorgen mijn email: zie ik dat de artiest die mijn tattoo zou zetten een mailtje gestuurd heeft. Ze bied haar excuus aan dat ze het op deze manier moet zeggen maar ze werkt niet langer bij die shop. Gister pas gemaild! Heel vaag! Wel schrijft ze dat er een collega werkt die ook heel goed is in cover- up's. Ik heb haar werk even bekeken online en je is inderdaad erg goed ook. Maar het is wel heel gek dit, al een maand (of eigenlijk langer want ik wist al in sinds oktober dat ik haar wilde) heb ik mijn afspraak staan en verheug ik me op een tattoo van HAAR! Ik ga wel gewoon en dan zien we wel hoe het loopt! Eigenlijk hoop ik natuurlijk dat ik vandaag mijn tattoo ga krijgen, ik had er zo onwijs veel zin in! Maar het vertrouwen in die andere vrouw moet er natuurlijk wel zijn straks.. Een tattoo staat wel je hele leven op je lichaam! Dus.. Jullie horen nog hoe het gelopen is!

Verder had ik echt een brainwash-moment vanmorgen: Ik zet netjes mijn mobiel gister een uur vooruit en zet mijn wekker om 09u00. Ontzettend moe kwam in mijn bedje uit. Kijk op de klok van de oven 07u10, kijk op de klok aan de wand 08u10 en na een blik op mijn mobiel ben ik de weg helemaal kwijt 09u10. 'What the F*ck??' was mijn reactie.. 'hoe laat is het in godsnaam?' Toen kwam het besef dat het 08u10 was (eigenlijk dus een uur vroeger) en dat mijn mobiel dus ook automatisch de tijd heeft aangepast vannacht! Dat verklaarde dus mijn vermoeidheid!! Even dacht ik 'ik ga terug naar bed, ik wil slapen, NU!'. Uiteindelijk heb ik toch maar gekozen voor een kop koffie en sigaretje..

En bij het zetten van een tattoeage adviseren ze altijd om een goede nachtrust te hebben en fit te komen.. nou dat zit er niet in!

Met eten gaat het wel goed.. Niks bijzonders! Al heb ik gister een stukje appeltaart genomen en kreeg ik ontzettend zin om muffins te bakken (niet eens om te eten, maar ik vind bakken zo leuk!). Ik heb er wel 1tje genomen, de rest is voor mijn ouders, broertje, vriend en zijn ouders. Ik heb er 24 staan bakken, haha!

Nou.. jullie horen nog wel hoe mijn tattoo avontuur afloopt!

Een fijne zondag!

Liefs Nicole

March 27, 2011 om 05:02
Nicole,

Ik hoop dat het goed komt met je tattoo.
The question remains: A tattoo to cover what up??

Fijn weekend

Sher
March 27, 2011 om 13:59
Leuke foto's heb je,
veel succes!
Onbekend
March 28, 2011 om 06:01
En en en en? Hoe is de tattoo??
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan