Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

Ssanne23 woog op het moment van schrijven 108.00 kg (bmi: 36.51).

Avondje bowlen...

Leuk, gezellig een avondje bowlen! Maar wat vond ik het moeilijk!! Potverdrie zeg, normaal bestellen we niks bijzonders (niet dat we zo vaak gaan haha) maar juist nu kwam het bittergarnituur op tafel.. en het rook zooo lekker!:kwijl: MAAR ik heb me groot gehouden en niks gepakt!!! Ik was zo trots bij thuiskomst! Maar goed, toen kwam thuis bij mn ouders, zus broer etc de chippies natuurlijk nog op tafel.. grrr!!!

Al met al een leuk gezellig maar moeilijk avondje dus.. maar ik heb volgehouden met een spa blauwtje!:bigsmile:

Mn menstruatie raakt ook weer een beetje voorbij en merk vandaag dat ik er weer veel zin in heb! Ik hoop zo hard dat ik donderdag drie kilo kwijt ben, maar dat word nog lastig denk.. Vanmiddag nog maar even fietsen ofzo!

Hoe gaat het bij jullie? En wanneer mogen jullie weer naar het grote moment met de weegschaal?

March 27, 2011 om 05:40
:goeiemorgen:

Knap van je hoor dat je je niet hebt laten verleiden. De uitjes of de momenten dat je met mensen bent die allemaal lekkere dingen eten zijn voor mij ook het moeilijkst. Ik ga straks met een vriendin naar de bios en ik weet dat ze M&Ms en Ben & jerry ijs zal eten. Ik moet het alleen doen met een flesje water. Vanavond ga ik naar het Chinees nationaal circus in de RAI en dan neem ik mijn reep mee.

Het is rete :blotebillen: moeilijk maar we moeten sterk blijven en volhouden EYE ON THE PRIZE! Dit is een kwestie van een paar maanden. Gezien de jaren die ik erover heb gedaan om zo dik te worden, is dit best een goede deal.

Vanochtend heb ik lekker een uurtje gezwommen, doe ik 3x per week. Ben ook ongesteld geworden. Ik hoop niet dat het woensdag te zien is op de weegschaal. Net als jij hoop ik dat er minimaal 2,5 kg af is, drie is nog beter :knipoog: maar ja, we moeten afwachten wat de :weegschaalblauw: laat zien. Zolang we ons aan de spelregels houden doen we wat we moeten doen.

Ik ga denk ik wat eerder uit huis om een stukje in de :zonnetje2: te lopen. Word ik altijd vrolijk van.

Fijne zondag :bloemen:
March 27, 2011 om 07:58
super gedaan meid!!!!!! en wat geeft je dat dan een trots gevoel he!?!?!?
ik mag morgen weer.. maar dat wist je al hahahahaha
March 27, 2011 om 14:04
Wauw! Ben je ruim 4 kilo afgevallen vorige week, met cambridge800? Wat superknap!! Was dat je eerste week? Dat IS ook echt een heeel pittige week. Zeker als dat ook nog tegelijk valt met je menstruatie, verschrikkelijk!! Ben je niet gigantisch sjaggerijnig geweest...? ;) Maar vanaf nu gaat het veel beter hoor, en vanaf deze week ga je je steeds beter voelen, totaan energieker dan ooit.
Zet m op, je gaat super!

Ik zag dat je mij had toegevoegd? Gezellig!
Puella
March 27, 2011 om 14:06
Ik sluit me aan bij de andere dames: Goed gedaan girl!
Dat noem ik nog eens zelfbeheersing. Ik merkte dat vooral in mijn derde week het steeds makkelijker werd dat soort dingen te weerstaan.
Ook omdat je kilo's verdwijnen en je nog beter weet waarvoor je het doet.

Dank voor je berichtje.. ik ben erg druk en zit inderdaad sinds vrijdag in mijn eetweeek. Heerlijk om weer wat te kunnen kauwen. Vrijdag had ik dat etentje van die vriendin en dat is goed gegaan. Heb wel twee sushi op en een heel klein beetje van het toetje geproeft maar verder heb ik me keurig gedragen.

Gisteren heb ik wel teveel vlees gegeten (met tzatziki) maar wederom niet de friet, rijst en andere koolhydraten. Al met al smokkel ik dus een beetje maar in het weekend na 3 weken heel braaf te zijn geweest mocht dat ook wel van mezelf. Vanavond lekker veel groente gegeten met een ei, dus dat was keurig en de rest van de week zal ook weer keurig zijn. Maar wat heb ik genoten, nu kan ik er weer een paar weken tegenaan!

Tot horens, Jules
March 27, 2011 om 14:12
Hallo,
:fflangs:
Groetjes
March 29, 2011 om 04:34
Hoi!

Hartstikke goed van je hoor, en als je een keer een schuivertje maakt: gewoon de volgende dag weer door.
Ik doe Cambridge500, sinds 22 oktober 2010, dus al een heel tijdje... Met kerst en in de voorjaarsvakantie heb ik even gepauzeerd (dat klinkt een stuk beter dan: toen trok ik het even niet meer en ben ik 3 weken gewoon gaan eten ;) ), maar verder heb ik me heel streng aan het dieet gehouden. Ik vind die 500-versie heel prettig: geen smokkelmogelijkheden, gaat supersnel, en ik voel me top! Ik woog 110 kilo vorige zomer, 105,7 toen ik met cambridge begon, en 83,3 vanmorgen.
Zet m op, volhouden, over een paar weken moet je al een rondje nieuwe kleren gaan halen omdat het lubbert!

XPuella
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan