Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

Lydia1972 woog op het moment van schrijven 107.50 kg (bmi: 38.09).

:halloallemaal1:,
Wat een mooi weer zeg!:zon: Dat wordt extra genieten vandaag. Ik was gisteren kleren kopen. Wat een tegenvaller zeg maar ook weer een extra motivatie om door te gaan.
Ik wilde even een jurk :pakje01: voor een officiele gelegenheid. Ik dacht dat doe ik even maar ik vond het echt allemaal niks. Daar heb ik meestal geen last van of ik nou maatje 50 of maatje 46 moet hebben. Maar gisteren........ Ik vond echt niks leuk.:|
Voor mijn gevoel allemaal maatje tent waardoor je nog dikker lijkt en niks vrouwelijks aan. Ik heb nog wel een mooie zwarte jurk hangen dus die gaat het dan maar worden :lady02:. Wij vrouwen hebben ook nooit iets in de kast hangen wat we aan kunnen he? (hihihihi) Verder gaat het heel lekker, wel enorm druk met alles maar behapbaar. Sta nu ook op het punt de deur uit te gaan en in ieder geval van het mooie weer te genieten :genieten:. Ik ga morgen lekker even jullie berichtjes lezen en horen hoe het gaat. Een hele fijne en zonnige zondag en geniet ervan.
:lente5:

Lieve groetjes,
Lydia :lente4:

P.S.: Ik ben weer 1.1 kilo afgevallen :vlinder4:
Ik ben echt heel blij :bigsmile: want ik ben erg druk en ook nog eens last van de hormonen!!!
Ik had het niet verwacht. Ik ga zo ook naar mijn coach voor extra tips en motivatie. Lekker met de kleine op de fiets,:fietsen: heb ik gelijk mijn beweging voor vandaag weer gehad.

:bye:,
Lydia

Onbekend
March 28, 2011 om 13:45
Heeeey Lydia,

het lijkt mij toch eerder op z'n plaats dat ik sorry zeg. Laat het hier enorm afweten :beschaamd: Maar nog heel erg bedankt voor de felicitatie en ik heb een hele leuke dag gehad en enorm verwend. Jij gaat ook weer lekker, wou dat ik wat inspiratie kon vinden :haha: veel suc6 verder groetjes :kusje: Es
March 30, 2011 om 09:50
Goed dat je zo lekker gaat! Dus je volgt een dieet bij een dietiste? Is dat van het voedingscentrum?
Heerlijk he, om zo goed in het ritme te zitten. Heb ik ook momenteel: ik ben er wel heel erg veel mee bezig in mijn hoofd, maar dat uit zich gelukkig niet in snaaien en zoeken en sjaggerijnig zijn dat ik niets 'mag' eten.
Op naar ons paasdoel! :paaskonijn06:
XPuella
April 2, 2011 om 08:44
Zooooooooo herkenbaar lydia wat je verteld, ik vind het heerlijk dat zonnige weer, maar die kledingkast vervloek ik dan wel tien keer op een dag, mezelf dus eigenlijk want wat kan die kledingkast er nou aan doen. Weer eens een motivatie om door te gaan, verdikkie ik pas niets, bij alles wat ik aan doe steken de rollen van alle kanten eruit en ik sta mega voor schut...schaam me voor mijn vriend en wil niet dik zijn...zit nu met een glaasje water hier tegen jou te kletsen...ik vind het al super van je dat je een jurk draagt, ik durf niet terwijl ik het zo leuk vind. Ben er zowiezo klein voor, dan lijk ik nog meer een dik varkentje. Tja leve de zomer, maar stomme ik! Ik wil afvallen, maar het wil niet. Voel me te moe om te sporten, paar keer op mijn splinternieuwe crosstrainer gestaan, maar ja...ik val bijna om door het gebrek aan conditie. Ben nog veel duizelig en heb nog veel hoofdpijn, het heeft tijd nodig zegt de huisarts en ik wil te snel mijn oude ik zijn. :-( Ik vind in ieder geval dat jij mega goed bezig bent en je toch positief bent. Knap!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan