Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

Ilseklijn woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 22.94).

Zo dat is weer een tijd geleden dat ik m'n dagboek heb bijgehouden. Ik merk dat m'n buddies dat ook wel hebben. Zal er wel door komen dat de nieuwjaars energie een beetje verdwenen is :) BIj mij ook hoor. Ik merk dat ik toch ook wel weer veel aan het snaaien en snacken ben. Ik probeer het niet, maar het heeft de afgelopen week niet gewerkt. Ik heb daarentegen wel 3 dagen naar m'n werk gefietst (totaal ongeveer 110 km deze week), gisteren ochtend geprobeerd hard te lopen (8 minuten hardlopen en 18 minuten wandelen) en nog een uur pilates gedaan. Ben daar wel trots op. M'n gewicht is 3 weken hetzelfde, maar deze week zijn er wel weer cm van af (wat ik niet gedacht had). Dus dat is weer mooi!

Ik heb nu een weegschaal van Mesina besteld die ook je spiermassa, water en vet meet. Daarnaast geeft deze weegschaal ook aan hoeveel calorien per dag je nodig hebt. Ik wacht met smart op deze weegschaal, misschien kan die wat meer licht schijnen in de hoeveelheid dat ik kan eten per dag.

Ik ben nog wel goed bezig om niet veel tussendoortjes te eten. Eind vorig jaar at ik echt zo'n 4 -6 pakjes tussendoortjes (liga's, sultana's ed) per dag. Nu eet ik nog steeds veel fruit en groente. Komkommer eet ik steeds vaker, evenals roma tomaatjes en nu weer veel Ananas. Koop ik 1, snij ik in blokjes en heb 2 bakjes om mee te nemen naar m'n werk. Nu ook 3 appels op de fruitschaal liggen dus het gaat qua groente en fruit tussendoor steeds beter.
Ik heb daarentegen vrijdag en gisteren wel 2 zakken Lays Tomaten chips naar binnen gewerkt........ maarja dat kan ik gelukkig niet bij iedere winkel kopen (bij mij in de buurt in ieder geval niet), dus daar ben ik nu ook weer van afgekickt (krijg er zo'n schraal geheemelte van).

Vanavond bij mams eten, die is jarig, dus ik zal er wat meer op letten. Vanochten 1/3 afbak stokbrood gegeten en weer verse jus geperst. Probeer ik ook voor iedere dag te doen.

Nu lekker bezig met huihouden: wassen, stofzuigen, afwassen, schoonmaken dan straks lekker in de tuin zitten. Ga vandaag verder ook helemaal niets meer doen.

Nou dat was het weer van mijn kant uit. Ik hoop dat het goed bij jullie gaat en dat jullie er niet doorheen zitten.

Succces komende week en ik hoop jullie snel weer op de hoogte te kunnen stellen.

Liefs,

ilse

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan