Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

Pffffffffft, gisteren was n beetje jammer.. Heb n suikerwafel genomen na het avondeten en een klein schaaltje cassave en wat plakjes worst en kaas.. Resultaat op de weegschaal vanmorgen: 76,5 :( dat is dus -700 gram in week 1, had op iets meer gerekend..

Toch heb ik het idee dat het niet helemaal evenredig is, ben dan ook erg benieuwd naar wat de weegschaal morgen vertelt.. Vandaag weer vroege dienst gehad, na weer een te korte nacht (fijn, zomertijd ;)). Nu net terug en ik ga zo koken, te weten aardappelpartjes met rozemarijn, kropsla en gerookte zalmfilet. En nu ga ik me vanavond gedragen!!

Onbekend
March 28, 2011 om 06:09
He meid, 1 slechte dag verpest je week nog niet he ;) En -700 gram in de week is toch super :o Klinkt lekker je avondeten! Ik heb me voorgenomen om wat meer groenten te eten want dat is ( buiten wortels ) hopeloos bij mij... Voor zo'n poppetje moet je naar het forum : vragen en opmerkingen over de site. Daar staat een topic : smiley ...( denk ondertussen 37 ofzo je moet de recentste pakken ) en dan kan je een berichtje achter laten hoe je het wilt hebben ;) Succes en groetjes!:prevail:
March 28, 2011 om 06:41
Nouja, je kunt ook niet altijd streng zijn voor jezelf. Soms moet je gewoon even genieten om er daarna weer hard tegen aan te kunnen! En als je je vandaag weer netjes aan je calorieen houdt komt het goed!

Ik begin donderdag op een SBO, waar ik ga werken als logopedist en leesbegeleidster. Heb dr zin in, maar ben wel een beetje zenuwachtig!
De weegschaal viel me vanochtend trouwens wel mee, denk dat ik met n weekje of 2 wel weer op een goed gewicht zit!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan