Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

MissTouchke woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 28.25).

Voila, me hier aangemeld om er eens goed tegenaan te gaan. Denk wel dat deze site me zal motiveren. Ik ben nogal strijdlustig en wil dus zeker niet 'bijkomen' of 'geen verandering zien'. Ben benieuwd, maar ga ervoor. Dit weekend heb ik me voor de laatste keer laten gaan. Nog eens lekker gegeten en genoten van elk calorierijk tussendoortje!!! Maar das nu gedaan. 10 kilo in 3 maanden moet te doen zijn. Ben nu al enkele weken 5 keer per week aan't sporten, nu mijn eetgewoonte nog veranderen. 'k Zie het helemaal zitten.

Normaal gezien lukt het me redelijk goed en vlot om overtollige kilo's te verliezen, maar sinds mijn zwangerschap ben ik serieus bijgekomen en dat moet er terug af. Het is nu 4 maanden geleden dat ik bevallen ben. Moet nog een klein 10 kilo afvallen volgens mij. Ben wel nie zeker, want heb geen weegschaal in huis. Kan ondertussen dus al verandert zijn.

Mijn ergste verleiding is mijn vriend die niet echt op zijn eten moet letten, komt toch niet snel bij. Dus soms is het wel een snoeper en dan is de verleiding voor mij ook groot. Vanaf volgende week moet hij terug werken, met de week van huis, dus dat is mijn kans om er weer tegenaan te gaan. Geen verleidingen meer.

March 27, 2011 om 15:44
Wij gaan er gewoon voor!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan