Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

Jules1981 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 25.59).

Hallo allemaal,

Sinds vrijdag zit ik in mijn eetweek. Een verademing na 3 weken vloeibaar CB500.
En sinds donderdag heb ik ook repen, daar was ik ook zoooo blij mee. Super lekker en makkelijk. Vrijdag was een vriendin jarig en die gaf een etentje. Daar heb ik wel wat hapjes genomen, (2 sushi, geroosterde paprika, olijfje, stukje franse kaas en komkommer met wasabi) en heerlijke witvis met groente. Van het toetje heb ik 1 hapje geproeft dus ik heb me goed gedragen, vind ik. Zaterdag heb ik grieks gegegeten bij mijn ouders maar ik heb alleen wat vlees met tzatsiki en salade gegeten. Tot zover de treats en uitspattingen vanaf vandaag weer keurig met veel groente en een ei. Ik geniet zo na van het eten dat ik de rest van de week me ook keurig aan de Cbproof maaltijden zal houden. Daarna zal het wel weer even pittig zijn maar dat is volgende week donderdag pas weer. Tot nu toe voel ik me blij en gaat het goed en ben ik tevreden met mezelf. Ik kan er weer even tegen, zeker nu ik ook repen mag.

Succes allemaal en veel liefs, Jules

March 28, 2011 om 14:30
Hihi soms moet je je eigen ook een beetje kunnen laten gaan toch, vind dat je het nog knap gedaan hebt om de goede keuzes te maken! Hopelijk heb je het weer goed op kunnen pakken en er heerlijk van genoten!

Succes meid!
Onbekend
March 29, 2011 om 10:02
Hey Jules!

Sorry voor de late reactie, ik had het erg druk met school en dus geen tijd voor internetten! Wat goed dat je ruim 7,5 kilo bent afgevallen in 2,5 week tijd. Echt super fijn! Ook heerlijk dat je nu in je eetweek zit, het klinkt echt heerlijk! Ik moet nog even volhouden tot zondag... maar sinds ik de repen heb gaat het wel weer wat beter:)! Gaat me nog wel lukken om even door te zetten! Heb je trouwens die grens van 80 kilo al behaald?!

Ik was trouwens afgelopen donderdag bij de dietiste 1.7 kilo afgevallen, en in totaal dus 3.1 kilo (al is het bij mij thuis ondertussen al 4.5 kilo, en sinds januari 6,8 kilo:)). Het gaat voor mij gevoel best langzaam als ik al die succes verhalen hoor van andere mensen! Terwijl ik mij echt heel erg goed aan het dieet hou! Aan de andere kant, ik ben natuurlijk niet extreem dik en ben al lang blij met wat ik wel afval. Dat lukte mij namelijk al een tijdje niet meer. Mijn dietiste vertelde ook dat ik met mijn gewicht gemiddeld 1 kilo per week zou afvallen, en dat klopt tot nu toe nog redelijk, en is uiteraard helemaal geen reden tot klagen. Al mag het natuurlijk altijd sneller!

Verder gaat bij mij ook alles nog steeds helemaal goed. Hoe gaat het ondertussen met jou!?

liefs, Shanna
March 30, 2011 om 14:22
Ola Jules,

Heerlijk voor je dat je weer wat normaal voedsel hebt kunnen proeven. Zo te zien heb je je goed ingehouden, zeker wat de carbd betreft. Omdat ik zoveel kilos moet afvallen heb ik pas na 6 weken een eetweek. Eigenlijk pas na 7 weken omdat ik wil dat mijn eetweek in het paasweekend valt ; )

Heb je nog wat goede menutips voor de eetweek?

Op naar het volgende weegmoment en geniet nog even van je eetweek!

Groeten,

Angelique
Onbekend
March 31, 2011 om 09:36
Heey Jules!

Ik moet zeggen dat ik 's avonds niet echt last meer heb van trek of honger! Eet meestal rond 6 uur - half 7 mijn laatste shake en dan red ik het prima de hele avond:)! Heb inderdaad wel rond 4 uur - half 5 steeds een dipje, maar als ik er erg veel last van heb neem ik gewoon een CB boulionnetje:) Prima oplossen, en erg lekker!

Dat cadeau is inderdaad ook leuk en stimuleren! Ik was van plan om als ik 10 kilo zou zijn afgevallen naar de kapper te gaan. Wil mijn haar donkerder verfen wat het wordt steeds lichter... En dan gewoon een leuk nieuw kapsel nemen:)! Moet nog even kijken of ik ook echt ga wachten tot de 10 kilo:P licht er ook een beetje aan of het nog heel erg lang gaat duren...

Wanneer moet je trouwens weer beginnen met het 500 dieet? Is dat vanaf vandaag weer?! Succes in ieder geval nog!

Liefs, Shannaa
March 31, 2011 om 12:52
Hoi hoi,

de recepten die je hebt achtergelaten in mn dagboek klinken niet verkeerd ; ) ik kijk ook uit naar de eetweek. Ik begin echter pas een week later zodat mijn eetweek in het paasweekend valt. Kan ik lekker kalkoen meeeten 1e paasdag en lekkere vis op goede vrijdag ; )

Geniet nog lekker van je laatste eetdag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan