Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 27, 2011

ETTY64 woog op het moment van schrijven 74.40 kg (bmi: 26.05).

Zo eerst weer eens een nieuw bericht.
Na een heerlijke week genieten van de zon toch maar 2ons afgevallen.
Ik had gehoopt dat de weegschaal op 74kg stond maar o wee niet gelukt.
Ik kan toch merken dat ik met de W.W. dieet moeilijke afval dan toen ik het eiwitrijk dieet deed.
Of komt het dat ik altijd al aan het dieëten ben. eigenlijk al vanaf m,n 18de jaar.
Dan weer eens verschrikkelijk de balen er van en dan natuurlijk gelijk weer groeien.
Maaaaaaaar ik ga door want als ik aan iets begint dan ga ik ook door.
Gelukkig met de steun van jullie en ik merk dat iedereen wel eens die problemen heeft anders zit je niet op deze site lijkt mij.
Maar vandaag goed gestart en 47km gefietst morgenmiddag wil ik nog een wandeling maken en morgenavond gaan we weer verschillende spannende wedstrijden tafeltennis spelen want hoe meer we winnen des te beter is het voor ons eind resultaat want we staan op de tweede plaats en we zitten de winnaars op de hielen!!!
ik wens iedereen veel succes voor de komende week en lieve groetjes allemaal van Etty

March 28, 2011 om 02:44
Hallo Etty,

Dank je wel voor je lieve bericht.
Ik ben ook benieuwd wanneer ik de uitslag krijg.
De diëtiste kijk ik ook erg naar uit.
Ik heb wel genoten van het mooie weer. Het was bij ons koopzondag en we zijn wezen winkelen. Uiteindelijk wel voor nop, maar ja ik heb toch weer buiten gelopen.
Nee, ik ben gisteren niet naar de sportschool geweest. Ik ga samen met mijn dochter en toen ze wakker werd, had ze heel veel last van haar heup. Ze is eergisteren naar een VAP-dag geweest van haar werk. Dat zijn over de dag verdeeld verschillende congressen wat met haar werk te maken had. Het lag alleen niet naast de deur bij ons. Ze moest nog een behoorlijk stukje rijden. Ze heeft het wel heel leuk gehad hoor, maar ze denkt zelf dat ze ergens stond en rechts van haar was iets te zien. Omdat ze er niet bij kon komen stond ze de hele tijd met haar lichaam gedraaid. Ze kon amperlopen, laat staan sporten. Gisteravond ging het wel weer redelijk.
Je zal vanmiddag de afloop lezen in mijn dagboekje.

Fijne dag.

:drive33:
Onbekend
March 28, 2011 om 03:46
Hoi Etty,

Niet gefrustreerd raken van je weegschaal he. Helaas was het geen 74 kilo zoals je had gewilt, maar toch weer 2 ons eraf. Is altijd beter dan 2 ons erbij denk ik zelf. Ik had graag ook meer gezien dan 4 ons, maar ja wat er niet is dat is er niet en alles wat omlaag gaat is toch mooi.

Wat leuk dat je zolang al bevriend bent met iemand, helaas ga ik het record breken ik ben vanaf de geboort van mijn hartsvriendin al bevriend met haar. Dus nu bijna 28 jaar :D en tegen die tijd is het dus mega veel en veel jaar. Ze is natuurlijk ook mijn getuige geworden zonder nadenken. Vind het alleen wel jammer dat zij nu in leusden woont en ik heel erg ver. We zien elkaar daardoor niet altijd veel, maar de band blijft altijd hecht als we elkaar dan zien. Zij zit nu ook even in een andere fase van uitgaan, zuipen en mannen scoren. En ja helaas ben ik daar al een paar jaar geleden uit geraakt. Ze vind ons nu soms een beetje burgerlijk hahaha

Maar wel fijn dat het fietsen nu geen pijn meer deed. Ik durf echt niet meer op de crosstrainer te gaan zitten. Geef mij maar het zwembad en krijg ik ook nog een strak lijf van schijnbaar. Kijk onder die jurk hoef ik geen gespierde benen te hebben hoor, maar liever een strakke buik :D

Helaas moet ik altijd werken van maandag tot zaterdag (maar een half uurtje), maar ik heb natuurlijk wel 12 weken schoolvakanties. Dus ik heb niet te klagen. Dus geen mooi weer genieten van mij, maar ach straks een uurtje rijden in dit weer met de auto wordt ik ook al vrolijk van. Raampje open en windje langs mijn gezicht zien komen.

Jij heel veel succes met je ping pong wedstrijd, sla die ballen maar goed tegen het gezicht van hun. Dan win je zeker :D:D:D

Liefs

Renate
March 28, 2011 om 15:47
Hallo Etty,

Ik hoop dus wel dat ik kan slapen. Ik heb mijn rust hard nodig. Ik weet wel dat ik morgen heel snel mijn mobiel aan zal zetten en zodra ik iets heb gehoord, dan zet ik het weer in mijn dagboekje.
Ja ik kon er heel veel ontcijferen. Ik denk cal 95%. Er waren een paar die ik echt niet kon lezen (achternaam) maar daar heb ik ook gewoon iets opgeschreven wat er dacht dat er stond. Net als vroeger op school alsof je een proefwerk had.

:drive33:
Onbekend
March 29, 2011 om 13:22
:fietsdefietsdefiets: Goed hoor Etty!, beter langzaam en langdurig als snel en kortdurig afvallen. Dan ga je pas jojo-en. Weight Watchers werkt voor jouw. Je kent het, je kunt het, je gaat gewoon die 74 halen!

Groetjes Lianne:touwtjespringen:
March 29, 2011 om 17:35
Hoi Etty,

Balen zeg die 2 ons. Ik schaamde me ook wel een beetje toen ik vanmorgen op de weegschaal stond. In kilo's gezien val ik meer af dan jij, maar in verhouding tot ons gewicht zullen we niet veel voor elkaar onder doen. Het is wel frusterend dat je niet 'beloond' wordt met een leuk(er) resultaat/getal.

Je hebt wel een goede levensstijl opgepakt/doorgepakt. Je beweegt meer en let op een gezonder voedingspatroon, dus het gewenste resultaat zal op den duur ook komen. :yougogirl:

Vrijdag gaan we weer een balletje slaan, dus het resultaat moet er zijn deze week. Ik ga voor je duimen! :duimen:

Toi toi toi en tot vrijdag!
Angela
March 30, 2011 om 08:32
Hey Etty,

Bedankt voor je gelukswensen met Alba,dank je ,ze doet het heel goed ben er blij om.Het was een spannende tijd.
Spijtig als het bij jouw wat trager gaat om aftevallen maar het is wel een goede gewoonte W.W., het is een manier van eten die je goed kan volhouden voor de rest van je leven en dan zal je ook wel zowieso op je gewicht geraken.
Met het eiwitdieet gaat het misschien wel sneller maar wat moet je dan doen wanneer je ermee stopt en je hebt niets geleerd van gezonde voeding dan vliegen je kilo's er direkt terug bij.
Het zal je wel lukken Etty ,ik duim mee voor je en wat flink van je zoveel kilometers gefiets dat zou ik niet kunnen hoor !!:fietsen:
=buddy=
:jolienzo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan