Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 20, 2004

Sista woog op het moment van schrijven 97.30 kg (bmi: 32.14).

Ik heb het tegenwoordig weer harstikke druk op het werk, dus mijn baan werkt ook al mee aan mijn afvalplan, heel fijn! ;-) Ook vandaag weer van hot naar her gerend, had gewoon geen tijd om zelfs maar aan snaaien te dénken, laat staan het te doen. Dat is dus erg fijn.
Morgen heb ik vrij, dat zijn de lastigste dagen....Maar ik ga gewoon 's ochtends al lekker sporten, dan zit het goede gevoel er meteen in en dan kan ik het hopelijk de rest van de dag ook volhouden?! Het sporten zelf is in elk geval erg fijn, geeft toch het gevoel dat ik dubbel goed bezig ben!

Met deze site ben ik helemaal dik ;-) tevreden. Erg fijn, al jullie aanmoedigingen! En het is ook leuk om lekker een beetje rond te kijken bij anderen. Gedeelde smart enzo. En zolang ik aan het internetten ben, zit ik ver van mijn voorraadkast af!!

doeg, sis

April 20, 2004 om 17:10
hoi, sis

Ik heb in 1992 ook de ww gedaan ben toen 26 kilo afgevallen in een half jaartje (vooruit zich 1993 trouwen)ik heb daarvoor meerde dieeten gevolg en zelf bij een dieetiste gelopen.
Maar ik heb nu de cd-rom die kost 95 euro als je elke week erna toe gaat kost dat 9 euro geloof ik. Zelf heb ik geen mogelijk op dit moment om er naar toe tegaan i.v.m. kids en mijn man is niet veel thuis.

De cd-rom is erg handig je houd een soort dagboek bij van wat je gegeten heb en hoeveel points en wat je dan nog over heb spaar je op voor het weekend.
En 1x in de week je gewicht invoeren. je kan dus ook extra point verdiennen , met sporten ofzo.
het geef mij wel een nog meer die stok achter de deur omdat je nu kan zien wat en hoeveel je eet. ben dan ook bewuster bezig
ik vind het ook leuk om het allemaal uit te zoeken
En ook als je op gewicht ben kan je het bijhouden.

op de cd-rom kunnen twee personen de gegevens invoeren.
Dus mag het ooit eens verkeerd gaan dan heb je toch weer wat achter de hand om te beginnen.hahahhha

het bevalt mij prima dit dieet, je kan gewoon blijven eten en geen poeders en drankjes dat helpt wel maar vind ik niet lekker en handig i.v.m. het gezin ( moet toch koken voor de kids. en man )
Als je nog meer wil weten dan hoor ik het wel.

heel veel suc met de lijn.
Miranda


April 21, 2004 om 03:31
Wat gaat het heel goed zeg! Als je zo volhoudt kom je er wel. Al die lieve berichtjes van anderen doen me erg goed op deze site. Dus houd vol en als je wat wil snoepen: gewoon even naar de site surfen, dan ben je het al bijna vergeten!

Groetjes TP80
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan