Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

MissC88 woog op het moment van schrijven 90.30 kg (bmi: 30.17).

Hai!

Na lange tijd weer even een dagboekje.
Net weer op de weegschaal gestaan, en ik ben aangekomen i.p.v. afgevallen. Terwijl ik me er zo goed aan hou!
Vorige week en die week ervoor ook al weinig afgevallen. Ik loop inmiddels achter op mijn afslankplan. Ik zit er even doorheen. Het dieet valt me zwaar, ik moet heel veel brood eten, en ik hou niet van brood.. 's ochtends neem ik maar een bakje yoghurt, want dat brood krijg ik dan echt niet door mijn keel. 's middags moet ik wel bruin brood eten, maar dat gaat moeilijk en langzaam. Ik vind het gewoon te droog.. Mijn moeder klaagt er ook al over, die komt alleen maar aan van dit dieet. We twijfelen om iets anders te gaan volgen. Mijn moeder wil het liefste terug naar Sonja Bakker, daar ben ik 12 kilo mee kwijtgeraakt vanaf afgelopen zomer tot aan november, en mijn moeder 8 kilo. Alleen hebben we Sonja Bakker al zo vaak gedaan... Het komt me mijn neus uit... Wie heeft er tips voor een goed dieet wat én goed werkt, én weinig brood voorschrijft?

Groetjes,
Corrie

April 3, 2011 om 07:34
Atkins werkt echt geweldig voor mij. Dr Frank kan je natuurlijk ook doen, Dr Frank lijkt erg op Atkins. Alleen was Atkins eerder, en ik vind het een stuk makkelijker. Bij allebei mag je geen brood eten, dus wat dat betreft is het ideaal voor jou. Ik doe het nu 3 maanden en ik ben in die tijd 14,5 kilo afgevallen. Het is met Atkins wel fijn als je van vlees houdt. Je eet vooral vlees, vis, kaas, eieren en bepaalde groentes. Later voeg je bessen, noten, kwark en de andere groentes toe. Je mag trouwens zoveel eten als je wilt! Zolang je onder de 20 koolhydraten per dag blijft.

Als je meer wilt weten, vraag maar!
Onbekend
April 4, 2011 om 05:54
Hoi!

Leuk dat er weer een dagboekje is!
Vervelend dat je bent aangekomen. Wellicht ishet vocht?

Het afslankplan klopt vaak niet, er zijn er maar weinig die zo geleidelijk afvallen. Vaak val je even veel af, dan kom je weer aan, blijf je gelijk, en val je ineens weer wat meer af.

SB heeft toch meerdere boeken?

Ik eet zelf maar 3 sneetjes per dag, (zie eetdagboekjes) ik ben bij de dietist! Bevalt echt super goed! Ben de eerste 3 weken al 1.7kg kwijt geraakt. Nu pas weer wegen op 15 april, dus ben erg benieuwd!
Misschien is de dietist ook iets voor jou?? Die gaat helemaal op je wensen in!
April 5, 2011 om 10:47
bedankt voor de tips!
Ik ga me er eens in verdiepen :)
Onbekend
June 20, 2011 om 04:01
Hoe gaat het nu???
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan