Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Karina woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 33.56).

aaaaaaa

Gisteren echt een rot dag gehad de hele dag drang gehad naar eten.
Smiddags een broodje knak gehad met mayo :meenjeniet:
Bij de koffie twee koeken geen kleintjes maar die ik heel graag heb mergpijpjes :meenjeniet:
Savonds 1 broodje hagelslag en later in de avond nog 1 bakje chips met dipsaus :meenjeniet:

Het is niet veel maar wel allemaal erg vet en slecht

Vanmorgen was het resultaat 1.4 kg erbij :meenjeniet::meenjeniet::meenjeniet::meenjeniet:

Eigen schuld dikke buld

April 3, 2011 om 05:11
Weet je dat er ook mayonaise bestaat van calve met maar heel weinig vet, maar 11 calorieën per eetlepel. Dus die kan je zonder je slecht te voelen gerust nemen. En weet je dat ze in mergpijpkoeken maden in verwerken de larve van vliegen weet je wel, vind je ze nu nog lekker, dit is denk ik niet waar en misschien wel veel gezonder dan wat ze er allemaal voor zooi in verwerken. Dus denk de volgende keer aan kronkelende maden die in zoon lekker uitziende mergpijp zitten en misschien kan je er dan wel gewoon voor bedanken en neem je lekker een boterham/craeker met appelstroop, want wie kan daar nou wat op tegenhebben. En die 1.4 kilo heb je er zo weer af als je wil, het zit echt niet meteen aan je lijf vastgeplakt, en het zal voornamelijk vocht zijn omdat de lekkere dingen toch vaak zout of zoet zijn.
succes.
Ps ik wilde er nog een plaatje van maden bij doen maar vond het zelf te walgelijk, het is iets anders geworden.

smakelijk
April 3, 2011 om 12:49
Hoi Karina
Daar heb ik dus ook last van maar dan 1 keer in de maand. Tip: Sta niet gelijk de volgende dag op de weegschaal. Heb lekker even genoten van al dat lekkers en pik gelijk de draad weer op. Wat ik dan wel eens doe is extra te bewegen om het te composeren. Als je na een paar dagen dieet en extra bewegen dan op de weegschaal gaat staan. Dan is de weegschaal wat liever voor je.
:gewichtsvermindering:
:samenzijnwesterk:
:kijknietterug:
:volgendekeer:
April 3, 2011 om 14:37
Ja, ik ken het ook het maden worden wel eens ingezet voor het schoonmaken van wonden, wel goed tellen dat er niet eentje achter blijft, ik ook een zorgmiep, misschien heb je hier nog wat aan slimpie limonadesiroop praktisch geen calorieën heel veel smaken, en mijn nieuwste aanwinst, nan yu thee van de Tuinen niet vochtafdrijvend of laxerend wel vetverbrander, en ik heb echt het idee dat het me gaat helpen de laatste kiloos kwijt te raken.
succes
April 4, 2011 om 12:30
hoi hoi,

Oohhh errug ja, zo herkenbaar de laatste tijd vind ik het ook erg moeilijk om van alles af te blijven. Gelukkig kan ik het nog weerstaan. Afgezien van 1 mini loempia die ik op vrijdagavond gehad heb. En dat smaakte zoooooooo lekker.

Maar ja, je hebt er denk ik wel van genoten, nu alleen weer de draad oppakken en er is niks aan het handje...die 1.4 is er zo weer vanaf.

Hebben jullie al meer nieuws over het huis ?

Neej ik zit nog niet in mijn huisje ik krijg 1 juni de sleutel :-) aankomende woensdag ga ik wel even maten opnemen in het huis mocht de sleutel even mee voor een dag (tis van een woningbouw) en als het een beetje meezit een keuken uitzoeken.

Fijne avond Liefs Michelle
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan