Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Manja woog op het moment van schrijven 107.80 kg (bmi: 37.30).

:halloallemaal:
:01goedemorgen:

Vanochtend was weer het weegmoment en ik zag het niet zo zitten omdat ik vorige week zoveel was afgevallen, dacht ik dat het nu gruwelijk tegen zou vallen en daarbij ook nog eens ongesteld maar er is toch 9 ons vanaf, bijna een kilo dus! En daar ben ik tevreden over...
Deze week gaat een lastige week worden qau afvallen, want donderdag is mijn broertje jarig en dan gaan we uit eten en zaterdag gaan we naar dreams live een dinnershow, oeffff! IK ga natuurlijk wel opletten, maar je krijgt altijd net wat meer binnen dan normaal een lijnweek is, vooral omdat ik zo streng dieet. Ik moet blij zijn als ik deze week mijn gewicht kan behouden, ik hoop zelfs een paar ons minder, maar goed dat zullen we volgende week zondag wel zien.

Geestelijk ging het deze week nog steeds niet goed, helaas. Ik heb het soms erg moeilijk met mezelf, maar dat moet ik accepteren. Ik hoop maar dat het gauw beter gaat.

Gisteravond moest ik op een verjaardag en toen heb ik vantevoren wat foto's gemaakt van mezelf en dan is het verschil wel zichtbaar dat ik ben afgevallen, zal straks die foto's erop zetten. Ben benieuwd of jullie het ook zien!

Ik wens jullie allemaal een goede week weer toe en ik ga straks of morgen nog even kijken op jullie sites en reageren, want ik loop een beetje achter met reageren, maar de omstandigheden waren er niet naar.

:eenprettigedag:

:volgendekeer:


:dag: Liefs Manja

Onbekend
April 3, 2011 om 04:51
waauw!! goed zeg!!! terug bijna een kilo er af :) super!!

enne die fotos.. ben er benieuwd naar...

ja... dat uit eten is altijd gevaarlijk he...
kleine tip.. vooraf wat gezonds eten.. dan eet je daar minder...

ik had gisterenavond ook zon valkuil... bij viering van ouderraad gaven ze frietjes.. en kon niet anders dan er wat eten... ( maar t heeft gesmaakt!! en das dan weer t leuke.. je mag toch wel eens iets.. )

veel succes met de volgende week!! go! go! go!
April 3, 2011 om 12:02
:hallo5:

Super goed van je zeg!!!
Prima gedaan meid!!!

:101010:

=gazodoor=

Ja die etentjes,brrr,ik krijg de bibbers er van vantevoren...
Maar wat mij steunt is dat de mensen weten dat ik lijn,en ik wil dan niet af gaan,hihi...
Niet de mooiste gedachte,maar bij mij werkt het!

Je foto's zijn prachtig!!!
je ziet er supergoed uit!!!
ik zie het echt wel!!!

Meis,je doet het prima!!!
Ik ben trots op je!!!

Liefs Esther
April 3, 2011 om 14:06
Wat een mooie foto's. Je ziet er echt goed uit en je kan duidelijk zien dat je bent afgevallen. Wat een verschil met een jaar geleden! :yougogirl:

Ik hoop dat je kan genieten van het resultaat en dat je je beter gaat voelen, mentaal bedoel ik dan. Het is namelijk een hele prestatie en lang niet iedereen doet het je na. Je motiveert mij in ieder geval en ik blijf je volgen en steunen.

Ik heb een geweldig weekend gehad, helaas met veel verleidingen maar die heb ik kunnen weerstaan. Vanmiddag zat ik nog in de mac donald met mijn Cb shakeje terwijl de anderen aan het genieten waren van frietjes, big macs en een echte vanille milkshake. Ik moet gewoon blijven denken aan het resulaat dat ik wil behalen want ik ben er nog lang niet.

Gelukkig zijn er buddies met wie ik deze enorme strijd kan delen.

Zorg goed voor jezelf. En als je zondigt, geniet er dan volop van.

Tot gauw,

:02veelsucces: deze week

Angelique
April 5, 2011 om 12:01
Dank Manja voor je woorden,

Jij bent ook al lekker bezig zie ik, goed hoor.
Zelf ook al menige poging gedaan maar nooit volhouden.
Hoop nu dan toch de kilo's kwijt te raken.

Groetjes Ineke.
April 6, 2011 om 02:41
Nou meid je doet het goed hoor!! Je loopt lekker op schema (en nog meer ook). Een keertje iets meer eten moet kunnen, dan hou je het ook langer vol toch, en dan wordt het dieten ook niet zo saai! Geniet eind van de week lekker van je dagen uit en volgende week ga je er gewoon weer voor, dat is toch zeker!

Liefs!
:belle:
Noelle
April 6, 2011 om 10:00
Hoi manja,

bedankt voor je lieve reactie.
Weet je wat mijn probleem is, ik maak nooit standaard dingen. Wij komen uit een surinaams antillaans gezin en maken van alles en nog wat klaar.
Ik had bv eergisteren een groentesoep klaargemaakt en een groente/vlees ovenschotel met bladerdeeg. Ik gebruik ook allerlei kruigen enzo en kook meestal voor 2 dagen. Om eerlijk te zijn doe ik dit alles zonder weegschaal :beschaamd: dus ja dat maakt het ook moeilijker..

Ik denk dat ik gewoon de standaard dingen moet kopen waar ook gewoon de kalorieën opstaan dan ben ik van dat euvel af :lacheuh:

Hoe gaat het verder met jouw? hou je het nog een beetje vol?

Wat zijn zowel de dingen die jij eet dan?

Ik hoor het wel.

:02fijnemiddag:
April 7, 2011 om 05:04
Hey Manja,

Ik wil allereerst zeggen dat je er echt geweldig uit ziet joh!
Je kan echt al heel duidelijk zien dat je afgevallen bent, je ziet er echt goed uit!

En wat fijn dat er deze week toch weer bijna een kilo vanaf was, dat is hartstikke goed joh. Ik weet dat het een strijd blijft fysiek en mentaal, maar je bent zo goed bezig, houdt dat in gedachte he meid. Het resultaat zal niet elke week even geweldig zijn, maar blijf er aan denken wat je tot nu toe al bereikt hebt. Ik vind het echt ontzettend knap van je, ga zo door meid, je kan het dat weet ik zeker!

:vlinder2: Liefs ilse
April 8, 2011 om 03:06
Goedemorgen Manja...

Ik kom je even kracht voor het weekend toewensen...

Zet m op meis!!!Liefs Esther:fighterinnetje:
April 10, 2011 om 02:50
Bedankt voor je berichtje op mijn dagboek. Het is helemaal waar, ik moet echt eten meenemen naar school en gewoon niks kopen. Genoeg lekkers dat ik mee kan nemen en dat niet tjokvol calorien zit!

Ik hoop dat je hebt kunnen genieten van je uitjes en niet teveel in de verleiding bent gekomen ;)

Liefs!
:belle:
Noelle
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan