Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

DaniBanani woog op het moment van schrijven 86.60 kg (bmi: 31.43).

In mijn introtekst vertelde ik dat ik maandag pas zou gaan beginnen. Maar ik ben sinds vandaag begonnen met mijn eetpatroon te veranderen.

Zo ben ik de dag begonnen met het lawaai van de blender. Lekker verse frambozen yoghurt gemaakt.

Donderdag beginnen met sporten. Ik heb er ontzettend veel zin in. De reden dat ik niet meteen begon met sporten is niet alleen omdat ik op woensdag mijn rustdag weil hebben. Nee, ik ben bewust niet meteen begonnen om te kijken of ik het na een aantal dagen nog steeds zo graag wil doen. Dit omdat ik iemand ben die heel enthousiast over iets kan worden en het dan gaat doen... en er vervolgens weer mee stop omdat ik het toch niet meer wil. Dus vandaar dat ik donderdag pas begon met sporten!

April 3, 2011 om 07:14
Hallo,

Goed dat je de knop hebt omgezet en een serieuze afvalpoging onderneemt! Probeer vol te houden (zag dat je 'n weegschaaltje bent, dus vandaar misschien dat je sneller geneigd bent te stoppen met iets waarmee je kort geleden begonnen bent...).
Heel goed dat je veel fruit eet, maar bedenk wel dat daarin (soms) ook veel suikers kunnen zitten. Volgens mij is een grote hoeveelheid groente beter om een voller gevoel te krijgen.
En als je niet makkelijk van je cola kunt afkicken is :colalight: (zitten GEEN caloriën in) misschien een goed alternatief??
Ik realiseer me dat je het bovestaande heus wel zult weten maar ik wilde het toch nog eens onder je aandacht brengen.

Ik wens je heel veel succes en wil graag af en toe je dagboekje bezoeken.

:groetjes2:
Tjoepie
April 4, 2011 om 02:27
Hallo Tjoepie08

Dankje voor je berichtje!
Ik heb er nooit bij nagedacht dat het snelle opgeven misschien inderdaad daardoor zou kunnen komen.
Dat er in fruit ook veel suikers kunnen zitten ben ik me bewust van. Ik heb inderdaad geschreven dat ik veel fruit ga eten. Ik moet er inderdaad op letten dat dit niet te veel gaat worden. Ik wil het meer bij het ontbijt gaan eten. Als tussendoortje eet ik groentes zoals komkommer etc.

De tip over cola light wist ik inderdaad al. Alleen vind ik cola light helemaal niet lekker, dus zal ik gewoon van de cola af moeten gaan blijven.

Jij ook heel veel succes en ik ga ook jouw dagboek af en toe bezoeken.

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan