Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 94.70 kg (bmi: 30.92).

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik het even bij het noteren van het gewicht. Dat zegt genoeg, nl. weer een kilo ruim erbij. En ik weet ook wel waardoor het komt, dat is het goede nieuws.

Morgen ga ik weer op het kwarkdieet totdat ik beneden de 92 kg ben. Het kan schijnbaar niet anders dan alleen met zo'n crash-dieet. Normaal eten komt in mijn woordenboek niet voor.

Prettige zondag allemaal, jammer dat het weer zo anders is dan gisteren. Hebben jullie daar wel volop van genoten?

:gekelogtenberg:

Onbekend
April 3, 2011 om 06:44
:goedemiddag1: Geke,

Gelukkig dat wij meestal wel weten waar het van komt maar het is o zo moeilijk om een levenstyle te veranderen.
Ik denk niet dat alleen dat crash-dieet jou zal helpen want begin je weer met ander voedsel toe te voegen dan kom je weer bij.
Misschien eet je toch te weinig en is het een oplossing om toch 3x per dag gewoon te gaan eten!
Het is maar een tip, hoor!

:vriendendoordikendun:

:volgendekeer: @ns
April 3, 2011 om 06:55
Hoi Geke, wat vind ik jou enorm dapper, steeds maar weer dat strenge lijnen en dan nog valt het weer tegen. Misschien zou het een optie zijn om maar eens per week te wegen, dan is het niet dagelijks weer een frustratie. Al ben je maar iedere week een kilo eraf is beter dan er weer bij, heb je dan een day off dan kun je dat weer de volgende dag compenseren, zodat je einde van de week toch afgevallen bent. Zo doe ik het namelijk. Ik heb ook weleens een "vreetdag" en dan doe ik de volgende dag weer rustig aan, einde van de week is dan toch weer oke. Ik durf niet iedere dag op de weegschaal te gaan staan, vooral als ik weet dat ik daags ervoor niet goed bezig geweest ben. Ik neem een weegdag als ik weet dat het "kan". Is natuurlijk ook jezelf voor de gek houden, maar dat is dan maar zo. Nou ik wens jou veel succes en wens je al het goede toe, groetjes, fijne zondag en tot gauw, groetjes aan je mannetje.
Onbekend
April 5, 2011 om 07:03
Hallo Geke,

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Heel veel stress bij de opname van mijn vader in een verpleeghuis. Hij kan en wil het maar niet accepteren dat hij niet meer voor zichzelf kan zorgen. In zijn hoofd kan die dat allemaal nog prima.

Zondag ben ik weer rustig aan dr. frank begonnen, omdat de 90 kilo wel weer heel dichtbij kwam!!! Het gaat wel weer goed.

Ik lees je verhalen en ja het blijft een eeuwig gevecht met dat gewicht. Kilo's eraf om ze er dan weer aan te eten. Ik ben er van overtuigd dat het genetisch bepaald is waarom sommige zo snel aankomen.

Maar ja, je moet het er wel mee doen en ondertussen proberen het gewicht in de hand te houden. Eerst naar 92 dat lijkt mij een mooi streven, voor mij betekent het 82.

Geef de moed niet op, geniet van het leven en de zomer komt er aan!

Lieve groetjes van Wil
:lente5:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan