Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Lydia1972 woog op het moment van schrijven 106.00 kg (bmi: 37.56).

Hoi lieve allemaal :lente2:
Hoe gaat het met jllie allemaal? Hier gaat het heel goed! Ik ben nu afgelopen week 1.4 kilo kwijt :yes2:. Jullie begrijpen dat ik heel blij ben :lachen:. En ik ervaar het ook niet als zwaar en dat geeft mij zoveel rust en kracht! Ik had afgelopen vrijdag het feestje :feestjebijotje: van een collega die Hoogleraar werd. Een lichte stress omtrent de kleding maar op de valreep vond ik een fantastische outfit!!!:jippie:
Echt op de ochtend van het feest dus..... Mijn zoontje sloopte bijna de etalage maar dat mocht de pret niet drukken :peuter2:. Ik had nooit bedacht dat ondanks mijn figuur dat ik zo'n mooie outfit zou passen. De dames hebben mij fantastisch geholpen en toen ik uit het pashokje kwam werd er zelfs geklapt :super!: door de aanwezige in de winkel. Ik werd er zelfs een beetje emotioneel van. Ik heb heel veel complimenten gehad en ik zag er "smashing"uit!:lady01: Ook al val ik nog meer af dan kan ik deze kleding nog heerlijk dragen en dat is ok een pluspunt. Ook met het eten ging het mij prima af. Ik koos voor een heerlijke carpaccio en daar heb ik van genoten. Het feest was top!! Lekker gedanst en gelachen. Ik heb ook echt hele leuke en lieve collega's. Gelukkig werken wij met artsen :tandarts:die gewoon mens zijn gebleven en die ons als heel waardevol beschouwen. Wat is een arts immers zonder een goede poli-assistente???:verpleegkundige: Ik geniet er nog van na. Gisteren met dat zalige zomerweer bij vrienden genoten van een lekkere barbeque :bbq:. jullie begrijpen iets teveel genoten maar dat zet ik wel weer recht. Kortom het gaat heel goed en ik geniet van het mooie weer en van de kilo's die mij verlaten. Hopelijk gaat het bij jullie allemaal ook goed. Morgen ga ik jullie dagboekjes even lezen. Doe jullie best weer met deze nieuwe week en tot gauw.

:hugsandkisses:
Lydia

Onbekend
April 3, 2011 om 06:34
Meid, wat goed om te lezen dat het zo ontzettend lekker gaat! Gelukkig maar! Geniet ervan en :gazodoor2:
April 4, 2011 om 07:42
haha jeeeeeeeeeee dat klinkt geweldig!!! Daar doe je het toch voor, voor dat fijne happy gevoel! Ben zo blij voor je dat het goed gaat, toppie!!! Dan verdien je wel een aplaus! en van mij krijg je er zeker één bij! Zet em op! :klappen:
Onbekend
April 5, 2011 om 06:12
Heeey Lydia,

wat heerlijk dat je toch een mooie outfit hebt gevonden. Blijft een idioot iets dat er in ons (vrouwen) hoofd zit dat als je wat zwaarder bent je er niet mooi uit kan zien. Als we eens iets moeten afleren is dat het wel!!! En daar ben jij dus het bewijs van. Zet hem op, ik ga maandag beginnen, ga eerst nog heerlijk een weekendje weg,
suc6 :kusje: Es
April 5, 2011 om 17:44
:hallo3::hallo3::lydia1972:

:smilie1:

:twinkie::ladyinpink:
April 8, 2011 om 14:24
Beste Lydia,

Bedankt voor je lieve PB'tje!! Goed aangekomen dus en ja ik vind hem erg leuk je nieuwe smilie:-).

Fijn weekend en ik hou je op de hoogte.

Liefs Marielle
Onbekend
April 10, 2011 om 04:40
Hey meis,

Gelukkig was het feest inderdaad goed uitgepakt. En dat terwijl ik er niet veel zin in had. Maar goed, dat was later snel over ;)

We hebben de afgelopen dagen al heerlijk rondgereden met de auto en vandaag gaat dat ook weer gebeuren. Overal onze nieuwe bolide showen ;)

Fijn weekend!
Onbekend
April 11, 2011 om 05:15
Wat lief van je om even succes te komen wensen ... Thanks!

Jij ook heel erg veel succes deze week!!!

:succespoeh:

We zijn dit weekend inderdaad lekker aan het toeren geweest met de auto. Meteen ook weer alle sociale contacten aan het onderhouden geweest, dus al met al een topweekend.
Onbekend
April 11, 2011 om 13:09
Heeey Lydia,

bedankt voor je lieve berichtje,

:kusje: Es
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan