Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Enka woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 29.24).

Gaat de goede kant op met afvallen. Nog 2 kilo en dan ben ik onder die ellendige 80 grens. Hier heb ik al een tijd naar uitgekeken.

Volgende week ga ik mijn 5e week van sonja bakker in en het wordt steeds makkelijker. Gisteravond een verjaardag gehad en die vriendin had allemaal fruit op tafel dus kon toch lekker mee snoepen. Wel vervelend dat mensen het meteen opvalt wanneer je geen taartje eet.
Ik krijg vaak te horen; och een keer kan wel toch? Ja maar als ik al die keren een taartje nam was het resultaat er niet zoals het nu was. En weetje... eigelijk vind ik komkommertjes, druifjes en japanse mix veel lekkerder om te eten dan een taartje. Ik krijg ook vaak te horen dat ze het zo zielig voor me vinden dat ik geen taartje eet.. Ik beslis toch zelf?? Mensen die niet op dieet zijn en toevallig geen zin hebben aan taart zijn toch ook niet zielig?

Het begint mensen nu wel te vallen dat k ben afgevallen. Veel mensen vragen of ik naar de kapper ben geweest. En dat terwijl ik al uh.. 2 maand niet meer naar de kapper ben geweest omdat ik mijn haar lang wil hebben. Erg leuk !

Kortom het gaat lekker en ik hoop dat ik dit allemaal vast blijf houden want ik voel me 1000x beter dan voor dat ik begon met afvallen.Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan