Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Zijookweer woog op het moment van schrijven 90.70 kg (bmi: 32.14).

Al even niet geweest. Geen bericht is bij ons afvallers meestal slecht bericht. Zo ook hier. Ik was het "goede eten" twee maanden helemaal kwijt, beginnend vanaf de feestdagen. Daarbij heb ik het hardlopen laten vallen en ja, tel uit mijn verlies. In dit geval niet het gewichtsverlies he? Kilo's vlogen eraan! Maar in mijn hoofd bleef het spoken, uur na uur, "dit wil ik niet! dit wil ik niet!". Terugvallen op Sanaslank als ultiem redmiddel, maar dat bracht me niet meer wat het eerst was. De "drive" van een nieuw dieet kwam niet meer terug. Ja, en als je dan niet afvalt, wordt het een veel te duur grapje. Ik moest dus terug naar gewoon verantwoord eten en niet meer. Daar past naar mijn ervaring alleen bij Weight Watchers bij en dus stapte ik op een avond weer de groep in, welliswaar een stuk slanker dan dat ik er drie jaar geleden binnen kwam, maar toch met 12 kilo te veel.

Ook daar was de start moeilijk, het duurde vier weken voordat ik aan het ritme en de dicipline gewend was. Gelukkig gaf ik niet op en ben nu op de goede weg! Ik heb weer plezier in het wikken en wegen.. en wijzer gaat weer langzaam naar beneden. Ik wil zo gewoon die zomerkleren van vorig jaar weer aan kunnen!

Terug kijkend naar mijn foto's zie ik dat ik geen foto heb van het moment dat ik 80 kilo woog! Zou dat al een voorbode geweest zijn en kan ik die straks gewoon wél maken als definitief gewicht??

Ik heb overigens ook het hardlopen weer opgepakt en ga morgen de laatst les lopen van de Evy-sessie van 0-5 km. Ik heb dat lopen er echt bij nodig!

En jullie medelijnsters? Hoe gaat het bij jullie?

Onbekend
April 6, 2011 om 06:06
En daar is ze weer!!
We kunnen elkaar helaas een handje geven...
Ik ben sinds de feestdagen ook flink aan het kwakkelen, ene week gaat het goed, de andere week vergrijp ik me weer aan italiaanse bollen met zalmsalade en een hoop chocolade 's avonds. Resultaat, 6 kilo erbij! Sporten doe ik nog wel maar dat zet geen zoden aan de dijk met een slecht eetpatroon.
Net als jij denk ik..ik wil dit niet maar het is zooo moeilijk om de drive weer te vinden, elke keer heb ik wel weer een excuus. Slappelingen kunnen we zijn, bah!

Gelukkig ben jij weer op de goede weg, geef mij aub een flinke zet!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan