Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).

Gisteravond terug uit Londen.:towerbrigde:
Het was waanzinnig, kilometers gelopen en geslenterd. Heel de trip ging overigens bijna niet door omdat dochterlief haar ID-bewijs in haar kluisje op school had laten liggen. Gelukkig hebben we de concierge weten te traceren en bereid gevonden om nog naar school te komen. ('s avonds om 22.00 uur)

Het weer viel zeker niet tegen, droog met redelijk aangename temperaturen en best wel wat zon gehad. Er stond alleen erg veel wind.

Vanaf een terrasje vreselijk veel lol gehad om de Engelse dames die zich wiebelend voortbewegen op veel te hoge hakken met veel te korte rokjes en flinke ladders in de panty’s.

Wat betreft het eten, ik heb me aardig ingehouden. Nou hoef je daar in Engeland niet zoveel moeite te doen want ze staan nou niet bepaald bekend om hun culinaire hoogstandjes. Zeg nou zelf, witte bonen in tomatensaus als ontbijt!!!! That’s not my cup of tea. Ik heb het maar bij de toast gehouden, een sandwich bij de lunch en ’s avonds gegrilde kip of vis wel met patat. (al 4 dagen achter elkaar patat gegeten)De toetjes heb ik kunnen weerstaan.

Jammer dat het allemaal zo snel voorbij is. Morgen gewoon weer werken, sporten en letten op de calorieën.

Op naar de zomervakantie.:dromenvakantie:

:inabouw:


April 3, 2011 om 07:22
Hoi Ina,

Wat fijn dat jullie het zo leuk hadden.

En joh dat eten moet gewoon kunnen op vakantie of tripjes. Heb je weer een extra motivatie om er morgen weer tegenaan te kunnen.

Leuk hoor Londen, ben er twee jaar geleden voor de kerst geweest, stonden alleen op de terugweg 22 uur vast op de snelweg :poeh:. Maar achteraf hebben we ook daar vreselijk veel lol gehad.

Ben je nog bij Harrod's geweest?? En die dames waren zeker aan het stappen, wij hebben het niet meegemaakt maar het schijnt een hilarische toestand te zijn, ze hebben ook nooit jassen aan schijnt het. (als ze gaan stappen dan).

Hier trouwens gisteren vreselijk de mist in gegaan, maar wel met overgave :knipoog2:. Vandaag weer op de rails.

Groetjes Ruby
April 6, 2011 om 14:34
Ha Ha mopperen, nou ze zeggen dat honger een emotie is en een emotie kan je uitschakelen, maar mijn knorrende maag niet hoor.

Wat goed dat jouw drie kilo er weer af zijn, het lopen in Londen heeft vast geholpen.

De zomer komt er weer aan dus dat scheelt ook weer in motivatie.

:superduper:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan