Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Annebeth1986 woog op het moment van schrijven 54.20 kg (bmi: 20.15).

Hallo allemaal :)
Het spijt me dat ik een onwijs lange tijd niets van me heb laten horen. Zoals jullie je misschien nog kunnen herinneren ben ik recent afgestudeerd en ben ik ca. 2 maanden druk bezig geweest met solliciteren. Inmiddels heb ik een baan aangeboden gekregen als Trainee Psycholoog (6 mnd), met een goede kansen op een doorstroomfunctie van Junior Psycholoog. Echter, dit is helemaal in Heerlen (momenteel woon ik in omgeving Alkmaar, zo'n beetje de andere kant van Nederland ;)).

Ik vind het allemaal onwijs leuk maar ook spannend. Ik heb het een paar dagen terug gehoord, dat ik ben aangenomen. En over 2 weken moet ik al beginnen. En dan moet ik dus ook snel gaan verhuizen enzo (gelukkig kan ik waarschijnlijk het appartement van een verhuizende collega overnemen). Alles gaat opeens tegelijkertijd. Want het is meteen ook de eerste keer dat ik uit huis ga. Ik zal dus ook wel tegen dingen aanlopen (ook op gezond eten gebied/afval gebied, wat even wennen zal zijn). Is het oke als ik sommige vraagjes daarover af en toe hier post, om jullie om tips te vragen?

Veel liefs,
Annebeth

PS: met afvallen gaat het trouwens wel oke. Ik blijf stabiel, ondanks dat ik de laatste tijd niet zo op mijn eten heb gelet. Weet iemand trouwens een leuke sportschool in Maastricht?

Onbekend
April 3, 2011 om 10:05
Hee

ooh wat leuk en spannend!!:DD:

tuurlijk mag je tips vragen!:)

groetjes :noortje7:
April 4, 2011 om 05:23
Wauw meis wat gaat de tijd dan hard he?

klasse dat je gelijk gebleven bent :)
Ik ga eindelijk weer naar beneden, maar ben dan ook wel heel streng :)

succes met verhuizen en alles eromheen :)
Je weet me te vinden als je wat nodig hebt :)

dikke kus
April 4, 2011 om 15:08
Heee meid!

Gefeliciteerd!! Super fijn! En je vindt daar vast straks ook wel helemaal je plek!! En post gerust al je vragen, ik hoop dat ik de tijd vind om ze te beantwoorden (want pff, 40 uur per week werken is wel even wennen..) maar het bevalt mij prima dus bij jou komt het ook vast helemaal goed!)

Zet hem op meid - geniet er lekker van en dat gewicht komt uiteindelijk ook wel! Vindt het super knap dat je stabiel blijft - dat is ook heel wat waard! Dus houd dat vast en geniet van alle mooie dingen die nu op je pad komen! Kan me voorstellen dat je het spannend vindt, maar het komt vast allemaal goed!! :)

Ik vond het ook spannend toen ik op kamers ging, maar kon me al heel snel niet meer voorstellen dat ik weer thuis zou moeten gaan wonen! haha
En ach, Alkmaar - Maastricht.. Het is niet helemaal het andere eind van de wereld he! :)

Veel liefs!
April 10, 2011 om 09:38
Yahoeee aangenomen wat :super: voor je meis, en ook rap verhuizing. Ai spannende tijden, word even opletten met eten etc. of niet? Gewicht ook stabel las ik toppie.
En al druk met je appartementje. Hier schijnt de zon dus ik heb een vrij relaxt dagje :kuppukuppu:
April 12, 2011 om 13:34
heee!

Sorry, beetje late reactie, maar druk,druk,druk! haha
Heb je er al een beetje zin in? Volgende week moet je beginnen toch?
Ik woon totaal aan de andere kant van het land; of nou ja bijna dan! Woon in omgeving Zwolle, maar mijn beste vriendin heeft een tijd in Maastricht op kamers gezeten.. (Zelf moest ik ook 2 uur reizen om thuis te komen toen ik op kamers zat) Die afstand vond ik toen ook best ver, maar als er echt wat is doet de afstand er niet zoveel toe! (en maakt de tijd niet zoveel uit.. Inmiddels zit de betreffende vriendin in Canada - en dat maakt het een stuk ingewikkelder!) haha

Ik werk bij een verzekeringsmaatschappij, veel contacten met verzekerden over aanvragen voor behandelingen! Leuk maar pittig werk! Niet helemaal wat ik in gedachten had toen ik aan me opleiding begon, maar om te beginnen vind ik het prima! Heb het er naar me zin, leuke collega's, en ondertussen zie ik wel wat er op me pad komt! Al slokt 40 uur werken ook een groot deel van me energie op.. maar "ze zeggen" dat dat wel gaat wennen! haha

Nou meid; heel veel succes als je gaat beginnen! En als je vragen hebt: laat maar komen! :)

Liefs! Xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan