Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

Blondie24 woog op het moment van schrijven 69.80 kg (bmi: 23.05).

De "eetweek" van Cambridge zit erop. Maar nog belangrijker mijn vakantie, winersport in Frankrijk zit er ook op! Gelukkig had ik de eetweek, maar die heb ik iets te letterlijk genomen denk ik. Ik heb aardig wat gegegeten en vooral ook dingen die de "eet week" niet voorschreef. Wingegums, dropjes, soepstengels. Om maar niete gaan eten wat mijn vader en vriend aten, namelijk pasta's, broodjes brie, bootjes, worst en stroopwafels. Als je de vergelijking ziet denk je dat ik nog best goede keuzes heb gemaakt maar ik zie het weegmoment somber in :(
Aanstaande woensdag ga ik weer wegen en dan heb ik een weegmoment over geslagen en behoorlijk gezondigd in die week erna dus ik hoop dat de schade beperkt blijft.
In elk geval was de vakantie heerlijk en ga ik er vanaf morgen toch nog even goed mee verder !! Want die laatste 4,5 kilo moeten er tocg af :)

April 4, 2011 om 05:29
Oei, hopelijk valt het weegmoment mee voor je. Viel het je erg moeilijk op vakantie? In juni ga ik ook op vakantie en dat is dan ook in m'n eetweek. Ben erg benieuwd of het in een compleet andere omgeving vol te houden is. Het scheelt dat je niet al die pasta's en broodjes hebt genomen denk ik. Even afwachten en als het toch tegenvalt, vol goede moed weer verder toch?

Veel succes!

April 11, 2011 om 05:33
Hai meid, hoe is het verder gegaan met je? Alles goed?

April 13, 2011 om 03:57
Wat vervelend dat je je niet goed voelt. Hoe gaat het vandaag met je? Als je ziek bent snap ik goed dat je wat erbij eet. Mijn broertje had een heftige keelontsteking, toen heeft hij in overleg met consulente een eetweek ingelast, zodat hij wat kon bijeten om aan te sterken.

Veel beterschap gewenst! Eerst je lichaam op orde, dan komt het afvallen wel weer.

Liefs,
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan