Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 3, 2011

MissVoracious woog op het moment van schrijven 126.50 kg (bmi: 39.48).

*Update maandagochtend*

Gewicht vanmorgen was 95.8... Geen schrik, gewoon weer knallen...

*Einde update*

Zo, daar zijn we weer... Back in town...

Helemaal happy met mijn leventje, en zit ook echt lekker in mijn vel merk ik... Nadeel is wel dat ik dan ook minder streng ben, haha! :)

Morgen weer aan de bak, beginnen met wegen...

Over Barca:

Heerlijk weer, heerlijk eten, heerlijk wandelen met lief en de ultieme toerist uithangen. Ik had een appartement gehuurd in een zijstraat van de Rambla, dus RETE-centraal en midden tussen de cafeetjes, tapasbarretjes en broodjeszaken. Op 5 minuten lopen van de haven en helemaal ikea ingericht, dus vooral efficiënt, haha!

Op verzoek wat foto's! :)

Ikke bij Pedrera in BarcaMijn lief bij de Mixed Zone op Camp Nou, FC BarcelonaSchitterend bloesenpark nabij de Sagrada FamiliaLa Sagrada FamiliaParc Guëll EntreeArjan die het voor elkaar krijgt om precies een duif te knippen ipv het huis erachter... :)En als een na laatste en laatste nog een tweetal foto's van vanmiddag op een verjaardag, met klein rood mopje... :)

Tot morgen, de schaamteloze update! :)

xx


April 3, 2011 om 16:26
He lekker stuk!
Blij dat je er weer bent! Ik heb je gemist hoor en veel aan je gedacht! Wat heerlijk dat het zo fijn was. En wat herkenbaar dat vakantie voor een belangrijk deel bestaat uit eten. Maar dat kan echt anders worden, dat beloof ik je, dat het een iets minder centrale plaats krijgt hoewel het belangrijk blijft. Want eten is een van de heerlijkste dingen die er bestaan. :)

Ik ben even een heel klein beetje van de leg. Zit hier lekker met radio aan hoor ik het bericht dat er twee meiden uit MAVO4 uit Maastricht of zo, die op excursie waren naar Parijs niet terug gekomen zijn bij de bus waar ze afgesproken hadden. Mijn maag draaide om en ik ben er echt naar van. Ik hoop maar dat de dames samen besloten hebben op avontuur te gaan, maar ik vrees andere dingen. Hoe dichter bij mijn eigen leven dit soort nare dingen gebeuren hoe zieker ik daar van wordt. Mijn zoon heeft nu die leeftijd en dochter bijna. Stel je toch voor... dan denk je dat de kwetsbare tijd, van de ukken, voorbij is, dat ze groot genoeg zijn om alleen rond te lopen, de gebeurt er zoiets. Gek word ik van die gedachte. Maar goed, daarom zit ik niet op Valtaf.

Ik zit hier om jou morgen echt wel enorm op je donder te geven, het maakt geen zier uit dat ik zelf niet afgevallen ben! Staat er helemaal los van. Dus ik hoop voor je dat het meevalt. ;)

Komende week weer een beetje gewoon doen en als ik zo jouw foto's bekijk dan zie ik gewoon een prachtige vrouw die beslist niet 'dik' oogt en dat ben je gewoon ook niet (meer). Je bent gewoon mooi.

kus en nogmaals, fijn dat je weer terug bent!

Sjaaak
April 4, 2011 om 01:16
Ha lieverd
Barca klinkt geweldig (en volgens mij ook voor de relatie. Moeten wij toch ook eens doen ;-)) en ziet er ook geweldig uit, inclusief jijzelf. Je bent echt een mooie vrouw! Ideaal hoor, zo'n appartement bij de Ramblas. Als wij er ooit aan toe komen kom ik informatie bij je inwinnen.
En je kleine meisje heeft het ook goed gesteld terwijl jullie weg waren? Was zeker ook wel weer fijn om haar weer te zien?
Fijne dat, weer terug in je ritme, maar hopelijk wel lekker relaxed.
Kus
Marian
Onbekend
April 4, 2011 om 02:14
hey lief,

wat een leuke foto's, super... mooi daar he? ben er zelf nooit geweest, zou graag een keer heen gaan met mijn manneke! (zonder kids)
en dat kleine mopke van jou, schatje hoor!!!

knuf
April 4, 2011 om 04:18
Joehoe!
Good girl, inderdaad, knallen met die hap!
Ga ervoor, doe je ding, beweeg, geniet, eet, gezond en slaap.

Maak er een mooie dunne dag van!
Ik ga taartje eten bij vriendin, heb er al wel dik een uur lopen op zitten. Lekker.

kus,

Sjaaak
April 4, 2011 om 06:26
:bloemenlijn1:

Hee hee lieve Irene,

Tadaaaa: daar ben je alweer, nu is Barcelona alweer achter de rug.
Ik vind het fijn voor je, dat je zo heerlijk genoten hebt van alles en iedereen, schitterende foto's!!

Yep, met mij gaat het fantastisch, ook op het gebied van CB!
Morgen wegen, ben benieuwd, zit helemaal snor.

Goed van je, dat je vandaag meteen de draad weer oppikt en verder gaat op je afvalplan, je bent er bijna, dus zet door, en maak deze klus af, zodat je 'm daarna voor altijd los kunt laten en kunt gaan balanceren, dat ben je echt waard.

Dikke knuffel van mij,
liefs,

:zonnetje1972:
April 5, 2011 om 02:39
Heej!

Het gaat alweer de goede kant op met jou he! Fijn!
Fijne dag!

Liefs, Viva
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan