Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Katje84 woog op het moment van schrijven 81.20 kg (bmi: 28.77).

Goede morgen buddy's

Gisteren een paar moeilijke momenten gehad. Normaal loop ik met een snoepje in mijn mond de post. Niet heel erg bijzonder maar 3 snoepjes of zo onderweg maar het is gewenning om bij bepaalde adressen een nieuw snoepje te pakken. En de snoepjes zaten nog in mijn tas. Dus elke keer wou ik uit automatisme een snoepje pakken en bedacht me met het snoepje in mijn hand dat ik aan het lijnen ben en het dus vandaag niet doe. Nou dat koste elke keer echt een poosje om aan te wennen. Op het laatste adres heb ik dan toch een snoepje gepakt.(Helaas) Maar vandaag laat ik mijn snoepjes thuis, ik heb 1 valkuil gevonden en ga hem uitbannen. En weer met frisse zin verder. Vanochtend was de weegschaal weer lief en liet weer een daling van 500 gram zien.
Ik heb nog steeds geen moeite met de hoeveelheden in het boek gelukkig. Ik denk ook dat het niet echt meer om de hoeveelheden ging (dat probleem heb ik al gehad met de eerste 30 kilo) maar dat het nu echt weer het snoepen werd. Je wordt nu weer even heel erg bewust van alles wat je in je mond stopt. Vooral doordat je alles wat je in je mond stopt op schrijft. Behoorlijk confronterend! Maar voor mij werkt het.

Groetjes Kathinka

April 13, 2011 om 08:12
hoi nieuwe buddy :)
Wat goed zeg, al dertig kilo kwijt!!! (RESPECT!)
Succes met volhouden en wat een goeie van die snoepjes.. dat je daar dan ineens zo achter komt!
Ben jij met het boek van Anne bezig? Is het een fijn boek?!
Heel veel succes en hou vooral vol!!
Liefs,
Anne
April 13, 2011 om 10:01
Hoi Anne,

Dank je wel voor je reactie! 30 kilo zo klinkt het wel veel he... Tja ik heb er niet heel hard voor gewerkt eigenlijk en daarom vind ik me ook zo'n zeur om verder te willen naar de 70 kilo (het liefste 65 kilo zelfs)

Ik ben bezig met het boek van Anne ja. Het werkt voor mij geweldig. Nu heb ik ook heel veel beweging op een dag dus dat scheelt wel. Ik vind hem zelf fijner werken als Sonja Bakker. Welke methode volg jij?

Groetjes en een fijne dag nog!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan