Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Heufster woog op het moment van schrijven 64.80 kg (bmi: 22.96).

Jippie goed gedrag wordt gelijk beloond! 64.8, dus onder de 65, daar ben ik heel blij mee.
Ik zit nu aan mijn halfvolle yoghurt met bessen en cruesli en vanmiddag ga ik zeker weer aan het bruine brood met tomaten. Dat bruine brood met tomaten heb ik 7 jaar geleden ook veel gegeten en toen woog ik zelfs onder de 60 kilo, dus het moet goed gaan.
Mijn coquilles zijn door mijn dochter opgegeten gister. Nee ze wou niet het potje met spaghetti, ze had nu haar zinnen gezet op de vis vis vis vis in haar woorden.
Dus ik had droge rijst met wokgroenten en twee coquilles ipv zes.
's avonds kwamen twee mannen voor Marc hier op bezoek/vergadering. Die aten zo snel dat ik gelukkig de kans niet heb gehad om wat vd nootjes ed te eten hahahaha. Wel twee glazen wijn op en ik as volgens mij daar een beetje teut van, ach ja ben niks meer gewend. (daar moet ernstig aan gewerkt worden)
Vanavond mijn afscheidsetentje. Gemengde gevoelens, blij joepie, maar ook een mooie periode die nu echt wordt afgesloten. Het leuke van de hondenschool is dat het goed gaat. Van mijn dinsdagavond (vrijwilligerswerk, maar toch) gaan 4 van de 6 mensen voor een vervolgcursus. De 5e wil privéles van me en de 6e moet ff stoppen vanwege zijn andere hobby (paarden, dus dat is heel logsich...) dus dat is YES YES YES.
Maar goed dus dat etentje vanavond..morgen geen weegmoment, want ik slaap bij mijn moeder. Andere weegschaal, niet wegen dus. Kindjes mee. Ze hebben nl het etentje in DB gepland, rare actie, maar wel goed restaurant. En zo kan Marc mooi naar zijn tafel avond en mijn moeder en Marcel zijn blij dat de kinderen komen.
Of we slapen zien we wel, want Froukje heeft in haar toch al drie en een halve maand leven buiten de buik, nog maar 1 nacht doorgeslapen.....
Zo en nu ga ik wassen, buiten ophangen, stofzuigen, vaat uit en inpakken, tassen in pakken, opruimen en wei schoonmaken en dan ga ik heeeeeel misschien als ik klaar ben voordat Jasmijn thuiskomt, vanmiddag wel even een tukje doen. Dat zou toch wat zijn, dus nu OPSCHIETEN!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan