Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Geschreven door Silkje

Aprilse grillen.

Niet te geloven dat wij de voorbije dagen zomerse temperaturen hadden. Vandaag was het weer auto krabben geblazen, en nog voor ik 10 meter gereden had, was de ruit weer een beetje aangevroren. Pas enkele km. verder was alles netjes ontdooid en warm. En nu door het raam bekeken, is er weer geen vuiltje aan de lucht. Echte aprilgrillen dus.
Vandaag ga ik ook buiten lopen als "start to run" à la ING; mijn collega's doen vandaag niet hier mee (in verlof & woensdag thuiswerkdag) maar Sophie had gezegd dat ze aan mij ging denken als ze in Nieuwpoort over de dijk rende, dus ik verwacht om anders wel hopeloos achter te gaan lopen (lol, letterlijk waarschijnlijk ook) als ik nu mijn conditie niet onderhoud / verder opbouw. Als ik netjes gaan lopen ben, mag ik me vanmiddag ook trakteren op kantinevoer. Ik vind het menu alvast lekker klinken en de desserts zijn een echte verleiding, maandag had ik het moeilijk om er geen 2 te nemen (maar heb me beheerst en enkel 1tje gegeten). Vooral omwille van de desserts probeer ik de kantine nu toch een beetje te vermijden, het tikt snel aan in calorieën en je hebt ze eigenlijk niet nodig, 't is alleen lekker. De maaltijden zelf zijn redelijk kleine porties, wat neerkomt op "normale" porties voor het vlees (ik schat 150 gr, met uitzondering van de grill maar dat eet ik niet meer: da's friet en vlees en saus) en zelfs kleine porties aardappelen (bijv. 4 kleine krieltjes) en groenten (bijv. 4 roosjes broccoli). Ik neem er dan wel altijd nog 2 sneetjes bruin brood of 2 stukjes bruine baguette bij om genoeg te hebben. Voor mij is het middagmaal de hoofdmaaltijd. 's Avonds eet ik tegenwoordig meestal ook nog wel iets, maar geen warm en niet echt heel veel, en 's morgens heb ik tegenwoordig geen tijd en neem ik dus iets snels mee voor op 't werk (bijv. iets fruit of vandaag sesamcrackers).
De tijd dat ik onbeperkt graasde "want ik mocht alles want ik gaf borstvoeding" is gedaan, ik merk dat het afvallen gedaan is en dat ik zelfs moet beginnen opletten om niet bij te komen. Vanaf nu probeer ik dus ook bewust eerst iets te drinken voor ik iets eet tenzij het etenstijd is, en dus ook om 3 keer per week te gaan lopen. De komende weken, als het lopen echt lopen wordt i.p.v. wat achter beide andere dames aanhobbelen, zullen leren of het werkt. Ik wil in elk geval NOOIT meer groeien in mijn oude kleren (tenzij voor een 2e beebje, hihi, maar daar zijn we nog niet aan toe, eerst moet nummer 1 maar eens flink groeien en groot worden, hij is nog zo klein).
Ik wens iedereen een prachtige week met zomerse temperaturen die je verleiden om buiten te gaan sporten.

Groetjes,
:silkje:

April 13, 2011 om 03:52
politiek verziekt een hoop vind ik maar das weer persoonlijk. touwens belgie vind ik een grappig land ben er een paar keer geweest ik vergeet nooit dat ik eens aan de ene kant van de weg (ik was weer eens verdwaald)naar de weg ergens naar toe vroeg en dat diegene mij wel verstond maar hahahaa echt waar stug in het frans antwoordde begreep ik of course geen malle moer van en aan de andere kant kreeg ik keurig uit leg in het nederlands dat vond ik erg grappig. en het is een mooi land dat is gewoon zo. En dan heb ik het niet over de frieten echt niet.
En ja soms ga je idd denken waar gaat het met deze wereld naar toe je hebt gelijk. Maar ik denk wel he? dat als er zoiets gebeurt dat je daar welkom zult zijn want rampen en leed verbroedert mensen das altijd zo.

En ja is een mooie wens een goede toekomst voor de kids en hun kinderen later.

Greetzzzzzzzzzzz Ennai

Enne van die toetjes afblijven he? als je ze niet nodig hebt:))))
April 13, 2011 om 15:37
Knap hoor, 's middags gaan lopen! Hebben jullie een douche ter beschikking dan? Wij wel, maar aangezien mijn middagpauze maar een half uur duurt zie ik het niet zitten om in die tijd te gaan lopen/douchen/...
En dat weer zijn idd aprilse grillen: gisteren was ik tot op 20m van huis droog, toen kwam ik in een gigahagelbui terecht. Toen ik thuiskwam was ik dus doorweekt en 10 minuten laten scheen de zon. Weet dus wat je bedoelt ;-)
April 14, 2011 om 06:14
Mijn job is lang niet wat ik wil hoor, vandaar dat ik ook terug studeer. Maar in afwachting van het diploma hou ik het nog maar even vol.
Onbekend
April 17, 2011 om 05:53
Goedemorgen meisje, is het nu ook zo heerlijk zonnig bij jou als hier in ons koude kikkerlandje? Ik word altijd helemaal blij van de lente, alles in de bloei en heerlijke temperaturen.
Je gaat weer goed geloof ik, in ieder klinkt het alsof je de positieve vibe te pakken hebt. Het is wel druk he, met baan en kleintje? Goed voor jezelf en je kindje zorgen he.
Fijne zondag,
liefs,
Luisa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan