Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

CarinaMG woog op het moment van schrijven 117.00 kg (bmi: 39.55).

Hoi allemaal!

Nou ik zit nog steeds op een verdomd plateau, al een week of 4. Nouja 1 kilo in 4 weken is niet echt wat je gewend bent de laatste maanden zeg maar. Toen ik een maand geleden uit Center parcs kwam had ik een badpak maat 46 en een jurkje maat 46 gekocht die wat strakker zaten met het idee: over 6 weken, als we naar Spanje gaan, dan pas ik er makkelijk in! Niet dus, dit keer... :|

Ik hoop dat het een plateau is, hoe hardnekkig ook, en dat dit niet al het einde van het afvallen betekent! Ik WEET wel dat ik nog een jaartje te gaan heb qua afvallen dus dat het echt nog niet voorbij is, maar je gaat t och twijfelen he . Misschien ook omdat ik erg graag 116 wil halen, dan ben ik 50 kilo kwijt. Vlak voor zo'n mijlpaal sta je dan lekker lang stil :fatzo:

maar goed, we eten gewoon netjes door, noteren alles in eetdagboeken om de eiwitten te tellen (doe ik op sparkpeople.com) , drink genoeg, eet genoeg eiwitten en ben lichtjes begonnen met sporten (en nee, nog niet zodanig dat ik echt spieren opgeboeuwd heb denk ik) Bodypump :armoefeningen: en vanavond begin ik weer met ZUMBA! :zumba: Dat vind ik allebei erg leuk! Misschien ook tijd om een balance board aan te schaffen voor de WII, ik zit inmiddels ruim onder de gewichtslimiet :balanceboard: iemand daar ervaring mee, is dat leuk??

Over een week gaan we dus naar Spanje (en de te krappe jurkjes gaan dus nog niet mee :zelfbeeldn: ) Ik heb in januari twee tickets gewonnen met de verkiezing voor reisadviseuse van het jaar 2011, en mijn baas betaalde het appartement. Erik en ik zouden 5 dagen samen romantisch met zijn tweetjes gaan genieten van dit gratis snoepreisje, maar toen werd Vince ziek in februari en moesten we onze cruise met de kinderen annuleren, waar ik lang voor had gespaard. Vince in het ziekenhuis, kinderen helemaal teleurgesteld, dus ew besloten dan maar 2 tickets bij te kopen naar malaga zodat ze toch een keer kunnen vliegen. En dan maar wat langer dan 5 dagen. En aan gezien het appartement voor 6 personen wis, gaan mijn schoonouders ook direct mee. geen romantiek in de jacuzzi op ons dakterras dus! maar wel een gezellige familievakantie, ik hoop op mooi weer, lekker uitslapen (da's dan weer het voordeel van de schoonouders) en lekker elaxen en lekkere tapas...
:hangmat2::sushi:
Overigens: alle eiwitpoeders, vitamines, calcium en andere rommel gaat gewoon mee in de koffer; ik wil zeker niet aankomen en NOG verder van mijn doel raken! Ik wilde onder de 10 wegen voor we in de zomervakantie weg gaan, maar dat is nog 3 maanden en op dit tempo... :mad:

Ik wens jullie allemaal een topweek toe, doe je best, dan doe iki hetzelfde! Welke sport vinden jullie leuk? En hebben jullie nog vakantietips?

liefs
Cat :zwartekat3:

April 13, 2011 om 05:16
Wat jammer dat je de magische grens niet hebt mogen bereiken. maar goed die komt er wel! Een hele fijne vakantie toegewenst!!!
April 13, 2011, gewijzigd door Trijntje68 op April 13, 2011 om 06:08
Wat ontzettend vervelend hè dat plateau. Net nu je weer voor een magische grens zit. Maar goed straks gaan de kilo's weer in énen zakken en dat weet je zelf ook heel goed maar je wilt het nu :-|

Ik ben 2 weken geleden weer begonnen met fitness en ik vindt het heerlijk, voor de operatie ging ik ook 2 x per week naar de fitness maar moet nu dus wel een tandje lager trainen. Ook ben ik afgelopen zondag voor het eerst weer op de mountain-bike de duinen in geweest. Heerlijk. Ik heb idd ook een WII met balance board maar daar doe ik toch veel minder mee als wat ik had verwacht.

Geniet lekker van je welverdiende vakantie in Spanje.

Groetjes Trijntje.
April 17, 2011 om 06:35
Terwijl ik je profiel open zit ik me dus te bedenken hoe jaloers ik ben op jouw dalende lijn. En dan lees ik dus in je verhaal dat je op een plateau zit... Kan me heel goed voorstellen hoe frustrerend dat is. Maar ik weet zeker dat je daar ook straks zo weer vanaf bent. Zeker als je idd meer beweging gaat pakken.

Ik heb dus thuis zo'n balancebord en vind het nog steeds erg leuk. Al gebruik ik hem bijna niet meer. Tja alleen nog als weegschaal hahaha. Maar ik heb mezelf voorgenomen om straks (geen idee wanneer dat is) elke avond voor het slapen gaan even een kwartiertje of een half uurtje te gaan wii-en... Dus wie weet.

Vakantietips? Zelf ben ik net terug uit Schotland en ben er helemaal verliefd op geworden. Toch kan ik niet wachten tot onze volgende vakantie in Turkije zich aanbiedt. Wij gaan altijd met zijn tweeen dus zonder kids en duiken dan zo'n luxe resort in. Omgeven van luxe en Turkije is een prachtig land waar van alles te zien en te doen is. Of het helemaal ideaal is voor kleine kids, dat betwijfel ik. Denk toch dat die zich meer kunnen vermaken op een camping oid. Veel met andere kids en allerlei evenementen. En je weet als de kids een topvakantie hebben, hebben de ouders dat ook...

Heel veel succes en sterkte om van dat plateau af te komen, maar weet zeker dat dat goed komt!

:benderklaarvoor:
Onbekend
April 21, 2011 om 03:31
Hoi Carina,

ik zag je verhaal en ben enorm geinspireerd door je verhaal. Ik ben nu een week geleden geholpen en hoop net als jij enorm af te vallen!

Bedankt voor je verhaal.

Groeten Mascha
April 29, 2011 om 09:04
jammer dat je net die magische grens van de 50 niet heb gehaald,ik hoop voor je dat je snel van dat plateau afvalt en je de 50 wel haald.
ik hoop die 50 kilo ook te gaan halen
maar ben pas 28 maart geholpen en er is al 10 kilo af

groetjes anita
Onbekend
May 6, 2011 om 06:31
Jemig nog even en je haalt me in.
Ik ben vandaag eindelijk weer onder die stomme 100 gezakt. En ik hoop nu weer verder te zakken.
Al moet ik er vanuit het ziekenhuis vanuit gaan dat dit mijn gewicht is. nou echt niet. Er kan nog genoeg af dus we knokken gewoon harder door.
Succes.
:juriska:
Onbekend
May 6, 2011 om 06:31
Oh ja dat blonde haar staat je goed.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan