Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Liflafjes woog op het moment van schrijven 141.00 kg (bmi: 40.32).

Je staat heel vroeg op om naar de sportschool te gaan waar je je tussen allerlei overijverige types uit de naad rent, slaat die overheerlijke chocoladetaart af waar je collega 'opeens zin in had', probeert de kilozak paaseitjes die strategisch over het hele kantoor is verspreid te negeren en overleeft de rest van de middag op sla en tomaten.

Komt de lokale bejaarde Turk binnen (we maken altijd kopietjes voor hem zodat hij zijn uitkering kan behouden terwijl hij zes maanden in Ankara zit), wijst naar mijn collega K. en zegt: 'Chef niet eten!'. Zij natuurlijk helemaal gevleid: 'Neehee, ik eet wel hoor, ik kom gewoon niet aan, hihi'. Draait 'ie zich om naar mij: 'Grote Vrouw wel eten!'. Eh ja, en bedankt.

Ik waande me wel meteen in allerlei indianenverhalen. 'Grote Vrouw & Moedige Adelaar op avontuur in de Rocky Mountains'. Het heeft wel iets. En dat je dan net voor het dramatische slot, na allerlei bijna-doodervaringen, ontmoetingen met wolven en spirituele openbaringen, een nieuwe naam krijgt. Iets als 'Onweerstaanbare Sexy Amazone'. Zomaar een willekeurig ideetje hoor.

In ieder geval, Grote Vrouw niet eten. Vanaf morgen echt dan hè.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan