Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Velde68 woog op het moment van schrijven 85.40 kg (bmi: 28.53).

Wat is het toch een crime, dat afvallen. Het gaat een aantal dagen goed met het eiwit dieet en dan is er weer een kilo af, en tegen de tijd dat het weekend is denk ik weer, 'ach'... maandag weer. Wat is dat toch tussen die oren!!
Kan er zo boos om worden op mezelf...

Heb wel extra motivatie, vriendin van me die wat kilo's boven de 100 weegt, is alleen door op haar voeding te letten al 15 kg afgevallen! Zij wel... dan moet het mij toch ook lukken? Ben absoluut niet jaloers maar het frustreerd zo!

1 juni gaat de ex van mijn man trouwen. We gaan op een goede manier met elkaar om ivm dochter uit hun relatie en we zijn dan ook natuurlijk uitgenodigd. Maar om de een of andere reden, (en nu ik zoveel aangekomen ben de laatste 2 jaar helemaal!) voel ik me om de een of andere reden altijd minderwaardig aan haar.. Dus hoe dan ook, ik MOET en zal die kilo's eraf hebben zodat ik ook zelfverzekerd voor de dag kan komen op hun trouwdag.
Maargoed....

Denk dat ik me ga opgeven bij de sportschool hier voor 4 weken trainen met de belly attack! Kosten hiervoor zijn niet zo hoog, 49,90 voor 3x per week een uur trainen (meedoen met groepslessen) voor 4 weken totaal. Je verbrand daar vooral lokaal op de buik veel vet mee. Dat is wat!!! Dat is mijn allergrootste probleemgebied.

We zullen zien............

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan