Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Lucy1966 woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 30.86).

Zo ben druk in de weer met zorgen voor en om mijn moeder en tussendoor ook nog mijn eigen bezigheden en gezin natuurlijk.
Toch vandaag weer een mijn wekelijkse wandeling van ongeveer 1,5 uur gemwwkt met mijn buurvrouw, dus die beweging heb ik weer gehad. Ook mijn dagelijkse fietsrondje zit er alweer op, als postbezorger moet je wel elke dag rond dus dat scheelt al weer.
Zondag had ik er toch nog een kilo af gekregen, dus dat gaf een goed gevoel.
Verder probeer ik niet toe te geven aan die lekkere trek die ik krijg op het moment dat ik eindelijk weer thuis ben en tot rust kom, juist die momenten zijn erg lastig, want ik vind het heerlijk om dan juist een zak chips leeg te eten, :chips: ja een tress eter dus, maar verder gaat het wel goed, :hugs::doei: tot de volgende keer,
Lucy

Onbekend
April 13, 2011 om 10:11
Nou je bent goed bezig hoor, lekker lopen en fietsen.:super:
Ik ben ook een stress eter, maar ik heb het op het moment aardig onder controle. Ik loop gewoon weg, ga wat anders doen.En als ik echt trek krijg pak ik één of twee appels, dat vult lekker.=gazodoor=
April 13, 2011 om 11:13
Ja, het zorgen om en voor ouders kan veel tijd en energie vergen maar ook wel een fijn gevoel geven om iets praktisch te kunnen doen, is mijn ervaring.Sterkte ermee!

En je houd de beweging erin, top!

Hanne
April 13, 2011 om 12:42
oh oh praat me niet van chips. Heerlijk, dat mis ik het meest. ik hoor steeds klagen over paaseitjes, maar daar heb ik totaal geen last van. Ik ben namelijk zo'n vreemde vogel die geen chocola lust.:tonguit:
Maar heel goed dat je er niet aan toegeeft, vooral in die drukke stressperioden. :+:

sterkte met de zorgen voor en om je moeder en succes verder met het afvallen. Met al die beweging van jou, moet het wel goed komen.

liefs Christine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan