Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Charisleia woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 27.60).

pijnlijk...
:sierdivider:


:hallolievebuddys:,

Hoewel ik een schijthekel heb aan taal- en typfouten (voornamelijk als ik ze zelf maak) en mijn uiterste best zal doen om mijn dagboekje zo typfoutvrij te houden zal me datde komende tijd niet helemaal lukken.

Ik heb namelijk een tamelijk diepe snee in mijn rechterwijsvinger, waardoor deze totaal onbruikbaar is. Als ik hem buig doet het zo'n pijn dat mijn hele hand en soms zelfs mijn hele arm verlamd. Er is daardoor helaas al een mok gesneuveld. :(

Met zo'n hand is het ook moeilijk schoonmaken. Ik hoor nu eigenlijk bezig te zijn met stofzuigen enzo, maar dan merk je pas hoeveel je je wijsvinger gebruikt op een dag. Ik heb het schoonmaken al een beetje opgegeven. Zal later vandaag nog wel proberen het toilet schoon te maken en hier en daar een beetje te stofzuigen, maar ik denk dat ik gewoon nog een nachtje hier bij mijn ouders blijf slapen om de workload een beetje te verdelen en mijn vinger ook wat nachtrust tussendoor te gunnen. :zzzz:

Sowieso kan ik op het moment niet werken, want de tuindeuren staan half open omdat de hond in de tuin zit. Waarom? Omdat hij precies vandaag, de dag dat ik niet eens mijn eigen haren zelf kon afdrogen (En nee, we hebben hier helaas geen föhn:fohn:) , de sloot in is gesprongen. Hij is nu dus in de tuin aan het opdrogen en iemand moet op hem letten dat hij niet de tuin uit vlucht. Voor mij dus een mooi moment om een dagboekje te typen. De computer staat toch naast de tuindeuren.

Met mijn gewicht gaat het niet bijzonder geweldig. Ik kom niet aan, dat is wel positief,:gelijkgebleven1: maar ik val niet af, en dat is minder positief.:gelijkgebleven2:

Wel heb ik voor mezelf een nieuwe reminder waarom ik het doe.

Ik heb een nieuw rokje gekocht op internet. Een spijkerrokje met aan een zijkant wat opgeborduurd kant. Ik ben er helemaal verliefd op. en ik pas hem...NET. Of misschien net NIET. Ik kom er in, maar kan hem nog niet langer dan een uurtje dragen want dan snijdt hij teveel in mijn huid.
Dit rokje is niet in een grotere maat te krijgen, en dit is voor mij dus extra motivatie om dat extra gewicht dat ik meezeul eraf te krijgen. Om me daaraan te helpen herinneren hangt dat rokje heel erg in het zich in mijn slaapkamer. Elke keer als ik de kamer in kijk, in loop, uit kijk of uit loop zie ik hem hangen... en het kriebelt om hem aan te doen.

Op valtaf.nl (waarvan de smileys miraculeus zijn verdwenen? Ik kan enkel valtaf.be vinden) ben ik wel lekker actief. Ik ben heel erg bezig met de Buddyclub, help Daniëlle met haar podcast, en stiekem hoop ik nog op kaartjes voor de lentebeurs in de MECC, Maastricht.

Misschien iets minder tijd achter valtaf en iets meer tijd an het sporten besteden? :rekenstrek:
Meh, zodra m'n vinger het weer doet, want als ik nu mijn arm strek gaat die pijnscheut die ik net al omschreef net zo god door heel mijn arm.
Ben toch bang dat ik misschien een pees heb geraakt. :whaaa:

Ik heb nog helemaal niet verteld hoe het gebeurd is he? Nou, dat ging als volgt:

:rozenlijn:
Er was eens een Kia die er 2 uur over deed om haar vriendje het bed uit te krijgen. Toen hij eindelijk het bed uit was ging hij extra lang op het toilet zitten, met het excuus dat hij last had van z'n buik (zou ik ook hebben als je ineens 5x zoveel vlees eet als normaal.. BBQ gehad).
Kia was pissed. Ze besloot om deze negatieve energie om te zetten onder het motto Tegenslag omzetten in kracht. Dus besloot ze te gaan afwassen. Woest begon ze aan deze taak, en ergens halverwege de afwas besloot een keukenmes dat Kia genoeg werk had gedaan. Kia wilde echter niet luisteren, en dus besloot het keukenmes dat ze dan maar helemaal niet meer moest kunnen afwassen. Alzo geschiedde dat het keukenmes zich tegen Kia's vinger leunde en met al zijn kracht haar bloedsomloop wat extra ruimte gaf...
:rozenlijn:

:regenboog:Zullen we dit verhaal dan maar afsluiten met wat positiever nieuws?:regenboog:

Ik ben er vrij zeker van dat ik op Twirlen ga. Ik ben Daniëlle heel dankbaar dat ze me een keer heeft mee gesleept. Toch blijf ik een beetje twijfelen, maar dat komt voornamelijk doordat iedereen tegen me zegt dat ik het "toch niet ga volhouden".
Ergens zorgt dat ervoor dat ik het tegendeel wil bewijzen, en gezien ik het twirlen toch ook echt heel leuk vind is dat een ideale manier om dat te doen, toch?
:twirler:
Nog meer positief nieuws? Ik ben te horen in Daniëlle's podcast, en het staat in de planning dat ik vaker mee ga helpen daarmee. We hebben de afgelopen keer superveel lol gehad in het maken ervan, en mensen beginnen nu ook eindelijk door te krijgen wat een podcast is: Zoals bijvoorbeeld avla: Opzetten tijdens het koken. Juuuiiiist (in de stem van de yakult-reclame)
Dit is geen artikel waarbij je vastgekluisterd moet zitten aan de tekst. Juist niet! Dit is meer een radioprogrammaatje. Eentje waar met veel plezier aan gewerkt wordt!
Dus download die podcast, zet hem op je mp3speler en verveel je je een keertje in de trein, op de fiets, of is het zo stil tijdens het koken of het boodschappen doen? Zet hem op je oren en schaam je niet teveel als je in de lach schiet... Vooral in het laatste deel ;)

Ik weet zeker dat er nog iets was dat ik met jullie wilde delen, maar ik weet niet meer wat dat was. Dus dat komt of een volgende keer, of niet... ;)

Lieve Buddies! Jullie zijn geweldig =)
En dan wil ik even Aimée, Daniëlle en mamajanneman Specifiek bedanken.

Aimée & Daniëlle voor het persoonlijke contact en de leuke smsjes en gewoon de gezellige manier van omgaan met elkaar en het afvallen, en mamajanneman omdat ze mij een kruidvat treinkaartje aanbood zodat ik toch naar de Lentebeurs zou kunnen gaan.

:geboftmetjou::elfbedankt::thankyou:

:charisleia:

April 14, 2011 om 06:48
Zo dat is een flink stuk maar heb alles gelezen :)

Lieverd daar zijn we voor :)

zondag houden we elkaar op het rechte pad :)
Heb besloten dat ik wel wat mede mag, dat hoort
er gewoon bij :)

Ik ben alleen bang dat de lente beurs niks wordt
ben echt te druk :(

mijn examen ging goed (was niet helemaal tevreden over de praktijk
maar had een ruime 7 dus goed genoeg :)
theorie was een `.3 :)

lieverd nog 3 nachtjes 'slapen en dan is het eff
tot dan en sorry voor de typefouten :( maar typ op
een belachelijk groot kinder toetsenbord hier op school :D

dikke kus en ga nog even naar de dókter met je hand

xxxx
Onbekend
April 14, 2011 om 09:03
He meid, we hebben het er even helemaal van genomen hihi. Wat ben je druk bezig voor valtaf seg! Achje zolang je je erbij amuseert he ;) verzorg je vingertje maar even goed!
Wat knap dat je gelijk bent gebleven en je hier niet druk in maakt! HEel veel succes en groetjes!:prevail:
April 14, 2011 om 09:05
Hoi Meis..

Wat een boekwerk ;) hahahaa..
Maar nu weet ik wat je met je vinger hebt uitgespookt ;)
Het was de ozo gezellige keukenmes..

Ik hoop voor je dat je binnenkort veel af gaat vallen en je snel je rokje aan kunt en dat ie dan ook heerlijk zit..en niet snijdt!
Hier is de motivatie ook helemaal terug.. :)
Bedankt voor je knuffel :) doet me goed!

:mystique1984:
April 15, 2011 om 01:51
Goedemorgen,

Ik ben gisteren geweest naar de lentebeurs...was niet echt druk gelukkig!!
Was wel leuk maar vond het zelf...moet ik eerlijk zeggen niet echt TOP.
Was wel aardig maar ik ga volgend jaar niet meer..

* stond wel 1 leuke stand met kettingen en oorbellen voor 1 euro *

De rest vond ik gewoon DUUR voor wat er verkocht werd..

Groetjes Mama
Onbekend
April 16, 2011 om 04:31
Hey!

Lief dat je even een berichtje stuurde :). Het gaat al iets beter! Met afvallen nog niet geweldig, maar ik blijf mijn best doen ;).
Met jou gaat het redelijk zie ik :). Jammer dat er niet iets af is, maar gelukkig is er ook niets bijgekomen toch?
Wat een goede motivatie, het rokje dat je hebt gekocht! Hij is erg leuk :).
Hopelijk zit hij je binnenkort als gegoten!

Zelf ben ik hele tijd huiverig om kleren te kopen.. Laatst een mooie broek gekocht die me perfect zat, en nu er weer een paar kilo af zijn begint hij te lubberen en zit hij niet echt mooi meer.
Haha, hij kan natuurlijk altijd nog doorgaan als een 'boyfriend' jeans, maargoed ;).
Hopelijk gaat het met je vinger al beter! En wanneer ga je naar de lentebeurs heen?

Liefs! :kusje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan