Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

ETTY64 woog op het moment van schrijven 72.90 kg (bmi: 25.52).

Ooh ooh wat ben ik blij
Wordt het een geluks week ik ben vergeten in m,n sterrenbeeld tekijken.
Maandag zijn we kampioen geworden niet te geloven,
We dachten dat het niet meer zou lukken omdat we 1x hadden verloren met 3-7 krijgen ik van Annie een berichtje zondagmorgen die had tehoren gekregen als we maandag van onze tegenstanders zouden winnen met 6-4 dat we kampioen werden want hun hadden de eén na laatste wedstrijd ook met 7-3 verloren laten we maandag avond nou winnen met 7-3 niet te geloven toch???????
dus vrijdag worden we gehuldigt foto plus bloemen.
Ook heb ik deze week een hele heftige opruim woede gehad plus het gebruik van Annie haar superboek ga ik vanmorgen op m,n weegschaal staan en en en en !!!!!!!
ja hoor 72,9 ik ben er drie keer op gaan staan want ik kon het niet geloven helemaal gaaf!!!!! dus mijn week kan niet meer stuk lieve buddy,s ik hoop dat dit jullie ook eens gebeurt want oh oh zo ga je zeker door!!!! allemaal een fijne dag nog en groetjes van Etty

Onbekend
April 13, 2011 om 11:32
3 dubbel gefeliciteerd!!!!!!!!!!! Geniet er van Etty echt toppie wijffie.

Ga nu weer snel verder met werken.

Dikke knuffel mij
April 13, 2011 om 12:33
Hoi Etty,
Hartstikke goed van je. Zowel jullie kampioenschap als je gewicht.
Je doet het beter als ik.
Van harte gefeliciteerd en wij hebben vrijdag een inhaalwedstrijd thuis dus dan zie ik je. Gezellig even bij beppen.
Nogmaals gefeliciteerd. :okidoki:
Tot vrijdag.
Es
April 16, 2011 om 03:39
Hallo Etty,

Erg is dat hè? Rommel. Ik weet er alles van. Je durft gewoon niet meer bij ons in de rommelkamer te komen. Het staat vol met dozen die niet uitgepakt/opnieuw ingepakt zijn wegens andere kasten die nu ook weer vol met rommel zitten. O.a. de fotoalbums van ons zitten erin en plakboeken van mij, maar ook tekeningen van de kinderen. En als je wat dozen gaat opruimen, dan lijkt het wel of het niet minder wordt.
Wij zijn ook een keer met de hele familie met vakantie gegaan. Dat werd 1 fiasco. Mijn schoonzus en zwager (de zus van mijn man) zat de hele tijd ruzie te zoeken. Tijdje geen contact meer gehad, weer aangegaan. Nu werden de verjaardagen steeds minder leuk met hun erbij en vlak voor mijn verjaardag is de bom gebarsten. We hebben nu geen contact meer (gehad) daarna.
Ja mijn dochter moet nu bijna op. Het is nu een speciaal examen voor mensen met faalangst en duurt langer. Ze moet op 10 mei, op dezelfde dag als dat ik de uitslag van mijn medicijnen krijg. Ook vrijwel op dezelfde tijd.
Nee, ik moet de 26e weer. Ik ben er nog lang niet om die 2 kg eraf te krijgen. Ik moet nog maar zien of het lukt.
Blijf je wel rustig aan doen met je enkel? Anders kan je beter naar de huisarts ermee gaan. Misschien dat je dan een steunverband krijgt of zoiets.
:gefeliciteerd2: met je overwinning. Geniet ervan.
Ik weet niet of je het in mijn dagboekje had gelezen, maar ik word steeds kortademiger, vooral na inspanning. Als ik gewoon zit of in bed lig, is er niets aan de hand. Wandelen gaat ook nog, hoewel ik op een gegeven moment wel iets sneller ga ademhalen. Maar ik moet niet snel de trap op willen of op een normaal tempo meerdere trappen oplopen of een heuvel, want dat gaat niet goed. Ik ga maandag de huisarts bellen.

Jij ook :eenfijnweekend3:

:drive33:
April 17, 2011 om 07:56
Ha Etty,

De foto staat op mijn profielpagina. Ga naar tabblad foto's en rechtsboven kan je een foto toevoegen. Ik ben helaas 1,6 kilo aangekomen. Ik had verwacht dat ik niet was afgevallen, maar dit had ik ook niet verwacht/gehoopt.

Ik ga zo weer naar de volgende verjaardag, ben dus inderdaad druk druk druk. Ik reageer vanavond uitgebreider. Is in ieder geval de planning! ;)

Groetjes,
Angela
April 17, 2011 om 15:19
Ha Etty,

Hoe het precies kan weet ik niet, nou ja, flink gegeten! ;)

Nee Femke is volgende week jarig en een vriend van ons. Die week erna is mijn broer(tje) nog jarig, dus al-met-al nog genoeg verleidingen te weerstaan. Wel jammer dat het zo’n slecht resultaat is. Ik heb ook nog aardig wat gewandeld deze week. Heeft helaas niet (genoeg) mogen baten.

Ik hoef het boek niet eerder terug hoor. Ik heb gewoon dingen gegeten die niet in het boek staan, en dan krijg je de rekening – in aangekomen kilo’s – gepresenteerd. De waarheid is hard, maar de weegschaal ook!

Wat betreft sportief bezig zijn betreft; ik kom morgenavond trainen. Vanaf hoe laat is dat ook al weer? En in de zomertijd samen wandelen vind ik ook gezellig. Kan ik gelijk mijn wandelschoenen gaan gebruiken. Ik ben momenteel zeer beperkt in mijn avonden, maar vanaf begin/half mei, is Rob klaar met z’n cursus en heb ik iets meer keus.

Jij bent trouwens wel lekker bezig met bewegen zeg, wandelen, fietsen... Ik heb je nog niet gehoord over skeeleren, dat deed je vorig jaar toch ook met Renate?

Over Renate gesproken ,wat gaaf zeg dat zij ook kampioen zijn geworden. Zal haar zo gelijk ook een berichtje sturen.

Ik spreek je morgen!
Angela

PS laat je nog even weten hoe laat de training begint? Bedankt!
April 18, 2011, gewijzigd door Annie1979 op April 18, 2011 om 01:13
Ha Etty,

Het eerste pondje is er weer af. Nu even doorpakken! :schopondermijnkont:

Ik heb even op de site gekeken en de training begint formeel om 20.15 uur. Ik doe 6 mei ook niet mee, want dat weekend hebben we de vrijgezellenfeestjes voor mijn broer en schoonzus.

Tot vanavond,
Angela
Onbekend
April 18, 2011 om 04:27
Hoi Etty,

Ben nu druk met de filmpjes bezig, dus vanmiddag staan ze op youtube :S pffff kijken wat er mensen van vinden want in het publiek werd en boe geroepen. Was zo genant vond ik. Maar goed boeiend, maar niet leuk. Ik had nog geen idee dat pasen al zo dichtbij is, dus geen idee wat op de planning staat. Waarschijnlijk 1 dag naar schoonouders en andere dag naar mijn mams toe. Zo gaat het ieder jaar en dan teveel eten. Dus ik ken je gevoel helemaal, maar klinkt wel als een leuk weekend hoor.

Nou ik ga even verder met het filmpje bewerken en de overige 20 mails nog beantwoorden.

Hoop je snel weer eens te zien op de chat en anders tot dagboekjmailtjes he :P

Liefs

Renate
April 18, 2011 om 05:57
Hai Etty,
Grandioos je gewicht, echt knap, ik ben jaloers op je. Het gaat fantastisch. En sporten doe je ook goed. Leuk hoor.
Ik ben later begonnen, maar hoop in jouw voetsporen te treden. Kwestie van volhouden. Dat met de buddy´s is erg leuk en steunend.
Het voordeel is ook als ik achter de laptop zit eet ik niet en ben druk bezig. Ik zit ook op Facebook en speel er Farmville, erg leuk om te doen.
Maar wel tijdrovend en er moet ook wel wat in huis en de tuin gebeuren.
Vandaag maar eens strijken, niet mijn grootste hobby, maar ja we willen er ook verzorgd bij lopen.:klerenstrijk:
Ik ben aan de naam Electra gekomen, omdat mijn kat vroeger zo heette, dat was een Maine Coon.:kat: Ze zag eruit als een Griekse godin, vandaar die naam.
En ik wil ook wel op een Griekse godin lijken, vandaar het afslanken.
Zo dat was het weer ik ga nu echt strijken.
Fijne dag en groetjes Marian
Onbekend
April 18, 2011 om 14:56
HoiHoi,

wat gaat het toch weer lekker bij jou he!! En tja met pasen mag je je best wel (een beetje) laten gaan, zodra je maar meteen na de pauze weer aan houdt.
Wel heel gezellig zo met de familie toch!!
En ja helemaal super van jullie kampioenschap en leuke foto!

De fietsen zijn er nog niet, maar het blijft nog wel even lekker weer, dus dan lekker fietsen.
Ik hoop dat er volgende week bij mij wel een halve of hele kilo af is..even afwachten dus.

groetjes en fijn paasweekend!!
April 20, 2011 om 09:21
Hey Etty,

Alles goed met jouw?
Bedankt voor je berichtje met mijn verjaardag.
Bij mij is er terug een beetje bij ,ga mijn hoofd niet laten hangen maar het is wel frustrerend.Hoe gaat het met jouw,lukt het nog goed met het boek nu ?Ik hoop het voor jouw maar heb er zowieso het volste vertrouwen in dat het je lukt.

Geniet maar van het mooie weer !

Veel liefs Sandra
:jolienzo:

Onbekend
April 27, 2011 om 03:40
Hoi Etty,

Jeetje dat is een slecht restaurant. Okee ik trek mijn woorden helemaal weer in, mijnes was wel gaar en nu zie ik in dat dit toch wel erg belangrijk is :D:D:D Maar goed voor de lijn, wel knap trouwens dat je maar de helft hebt betaald. Dat zou ik dus niet durven :S Tja die balansdag zou ik eens gaan doen hoor, 6 ons op een dag en volgens mij de vorige keer ook. Dus gewoon geen vlees en warm eten en alleen fruit, yoghurt, kwark en cruesli of muesli en groene thee de hele dag door. Maar dat moet je wel doen na een dag dat je veel hebt gegeten :D Dus niet te vaak want je mist denk ik wel belangrijke vitamines denk ik. Maar ik voel me weer gelukkig nu.

Nu heb ik net mijn moeder een mail gestuurd om te vragen of ik deze week geen vlees mag hebben. Ik vind dat erg moeilijk om te doen, want wil niet vervelend overkomen. Hopelijk kan ze het begrijpen :D

Nou ik ga even weer mijn mail verder wegwerken, al een uur mee bezig en dan half 11 moet ik alweer naar mijn werk gaan. Pfff wat een lange drukke dag is toch altijd die woensdag, maar goed volgende week hoef ik alleen 2 en 6 mei te werken :D:D:D:D:D

Succes met het afvallen weer en jij gaat het ook wel redden hoor, je kan het net zo goed als ik. En balen van je enkel trouwens dat je nu minder kan lopen. Kan je wel fietsen zonder problemen, dat zou je ook lekker kunnen doen met dit mooie weer.

Liefs

Renate
April 27, 2011 om 04:27
Hallo Etty,

:fflangs: om te vragen: :hoegaathetmetje: ? Ik heb al een tijd niets meer van je gehoord.
Met mij gaat het super. Wil je meer weten: lees mijn laatste 2 dagboekjes maar, dan kan je het zien.

:drive33:
April 29, 2011 om 03:05
Hallo Etty,

Leuk dat je het zo leuk hebt gehad.
De diëtiste was inderdaad heel tevreden en bij mijn straalde mijn blijdschap er ook vanaf. Dat mag ook wel na al die problemen die ik dit jaar al heb gehad.
Ja, ik heb nog wat probleempjes achteraf aan die val overgehouden. Ik kan niet op mijn rechterarm leunen, omdat die plek waar ik op ben gevallen nog een beetje opgezwollen is en nog pijnlijk als dat bijvoorbeeld op een tafel of bankleuning ligt. En dat gebeurt automatisch wel vaak. Denk maar aan natafelen, of ontspannen op een bank zitten met een arm op een leuning of zoiets. En ik heb veel last van mijn rechterpols aan de buitenkant. En voor je het vraagt: Nee, het is niet gebroken. Ik denk dat het verrekt of gekneusd is. Het is ook niet dik of blauw of zoiets. Ik voel het alleen onderhuids of zoiets. Als ik bijvoorbeeld mijn pols draai met een sleutel omdraaien of zoiets. Ook ben ik er niet mee naar de dokter gegaan. Het zat deze week volledig vol en ik zou eventueel volgende week terecht kunnen. Maar misschien gaat het dan weer beter. Lessen volgen op de sportschool kan ik wel vergeten, ik kan alleen cardio en krachttraining (benen) doen.
Ik heb nog geen idee wat we zaterdag gaan doen. Ik weet alleen dat we weer het verplichte bezoekje hebben aan mijn schoonmoeder voor de aquarium.
Jij ook een fijn weekend.

:drive33:
Onbekend
April 29, 2011 om 03:07
Hoi Etty,

Ik heb een tip gewoon keihard op je weegschaal springen misschien gaat die dan kapot dan ben je ook van het gezeur af :D

Ik eet altijd van maandag tot donderdag bij mijn moeder (omdat ik daar dan ook gitaarles geef) en zaterdag bijna altijd bij mijn schoonouders. Mijn vriend eet volgens mij door de weeks ook op maandag en woensdag altijd bij zijn ouders. Op vrijdag en zondag probeer ik dan te koken. Maar dit weekend gaan we zaterdag naar Leusden toe, hebben ze namelijk de grootste koninginnen markt en de leukste en daar ga ik lekker boekjes snuffelen. We eten dan ook gezellie daar en dan waarschijnlijk zondag bij mijn schoonouders.

Bij mijn moeder doen we ook altijd bordspelletjes erg leuk, want met zijn 2-en is dat niet altijd leuk. En zondag heb ik nog geen idee wat ik ga doen, ben geen duitser dan geen dag van de arbeid toch?

Ik ben het wel met je eens dat je moet genieten met de vakantie, doe ik ook, maar toch baal je wel na die tijd. Misschien moeten we toch ook dingen gaan vinden die we ook leuk en lekker vinden waar je minder van aankomt. Maar goed ik denk dat de rest van ons leven wij in de strijd blijven met de kilo's. Ook al weeg ik straks bijvoorbeeld 70 kilo zal ik er nog altijd mee bezig moeten zijn pffffff wat hopeloos eigenlijk :P

Jij veel plezier in Delft dit weekend en spring dat ding kapot :D

Dikke knuffel mij
May 1, 2011 om 14:36
Ha Etty,

Hier ben ik dan weer! ;-)

Leuk zeg dat het paasweekend weer zo geslaagd was! En ik zie dat de schade zeer beperkt is gebleven. Goed hoor! Echt super dat jij de smaak zo goed te pakken hebt. :yougogirl:

Ik ga het vanaf morgen weer goed aanpakken. De schade is beperkt, maar ik ben weer verkeerd bezig. Ik val niet meer af, met al die slechte eetgewoontes die langzaam weer terug komen. Dus de laatste chips en andere foute dingen zijn vanmiddag er in gegaan. En nu weer de gezonde/verantwoorde voedingspatroon oppakken. Ga gelijk een kopje thee maken!

Ga jij morgen nog trainen? Ik ben het wel van plan.

Groetjes,
Angela
May 4, 2011 om 16:25
Hallo Etty,

Dat gaat bij ons altijd zo. Eerst de een dan de ander.
Ik heb het inderdaad ook altijd. Als ik naar de tandarts moet (ben ik niet bang voor), heb ik nergens last van, maar als ik geweest ben en mijn tandplak is verwijderd, dan heb ik meteen een week lang last van mijn gebit.
Ik heb vrijwel geen last meer van mijn pols. Soms voel ik hem nog wel, maar een stuk minder. Ik kon geen eens normaal vlees of brood snijden, maar nu gelukkig weer wel. Tandenpoetsen en haren borstelen/föhnen was een ramp.
Gelukkig dat het met je knie weer beter gaat. Dan kan je nu langzamerhand weer bewegen en zorgen dat je gewicht :dalendelijn: gaat.
Ik ben ook heel nieuwsgierig of ik goed geholpen wordt morgen.

:drive33:
May 4, 2011 om 17:47
Hoi Etty

Bedankt voor je reactie.
De trouw is voor zaterdag 21 mei en het is een zoon van mijn man zijn broer die trouwt.Ben eens benieuwd,altijd wel leuk zo'n trouwfeest he :-D
Wat goed dat het bij jouw toch ook beter gaat met afvallen nu he,je ligt al goed voor op schema ,ik denk als we het beidde vroeger gaan halen onze 70 kg ;-)
Veel succes ook voor jouw lieve Etty deze week van Sandra
:groetjes: :jolienzo:
Onbekend
May 5, 2011 om 03:02
Hoi Etty,

Kijk ik val dan misschien wel lekker af, maar jij sport en beweegt ten minste erbij. Ik heb zo moeilijk om weer die zeer 6 meter hoge drempel over te gaan bij de sportschool en met de dag word die centimeters groter. Maar goed wie weet vandaag, ik ben 3 ons aangekomen en ja dan denk ik kijk dit gaat niet goed. Als ik afval zonder te sporten denk ik haha ik ga dus niet uren in de sportschool zitten als ik zo ook afval heb zat andere dingen die ik stukken leuker vind :D

Maar goed wij komen er beide wel, leuk trouwens vrijdag boerengolf spelen. Is echt lachen alleen pas op met die klomp en de bal want je kan andere flink pijn doen. En dat fietsen dat lijkt me levensgevaarlijk maar wel superleuk :D En het eten heb je zelf in de hand he Etty, je kan ook lekker een biefstukje uitkiezen, dat is in ieder geval mager of een lekkere salade. Ik vind ook eens in de zoveel tijd mag je best genieten, we zitten niet gelijk in een honger kamp hoor.

Fijne dag vandaag en morgen heel veel plezier.

Liefs

Renate
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan