Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 24.02).

Hoi allemaal!

Hoe isset bij jullie?

Bij mij wel oke, alleen heb ik maandag een hele reep chocola á 15 punten op, 14 punten van mijn vrije punten genomen. Pff niet heel slim. Hij was te lekker en ik kon me niet inhouden. Alleen daarna had ik schuldgevoelens en was ik misselijk. Gisteren had ik me voorgenomen geen vrije punten te nemen maar heb er toch weer 5 gebruikt, ik ging bij een vriendin film kijken. Er was bij haar in de straat 2x ingebroken en daarom was ze bang was om alleen thuis te blijven. Ineens kwam ze met chips aanzetten en ik kon me weer niet inhouden.

Vandaag.. Ga ik dan écht weer mijn best doen geen vrije punten te nemen. Ik heb nu nog 2 gewone punten waar ik nog iets normaals van neem, misschien nog wat fruit. Een flinke pot thee helpt me dan meestal wel de avond door.
Als ik dan morgen ook geen vrije punten neem is er niets aan de hand.


Vreemd eigenlijk, in al die weken dat ik weight watchers doe heb ik hier nog niet echt vaak last van gehad. Je kan dan echt merken dat die slechte dingen letterlijk verslavend zijn. Ach, een keer een zwak moment is ook menselijk he.. Ik trek me hier wel uit! Vanavond niets extra's en morgen ook niet! Dus dan heb ik dat bij deze afgesproken, ook met jullie.

Fijne avond iedereen!April 13, 2011 om 16:20
Qua bmi zit jij net nog iets beter dan ik :P
Ik merk dat ik, nu ik 2 gewichten bij houd, minder tevreden ben dan een half jaar geleden toen ik 74kg woog. dat komt echt door dat cursusgewicht. zolang dat boven de 74/75 zit, kan ik denk ik nog niet heel erg blij zijn.
maar ik wel heel blij dat ik mn doel heb behaald.. als je het per 4 weken kijkt, is het toch heel wat!

ik drink ook (bijna) geen alcohol meer. ik proef nog wel wat nieuwe dingetjes, maar ik blijf het niets vinden. scheelt denk ik een hoop cravings tijdens het dieten haha.

goed.. haal veel fruit in huis. dat kun je lekker 'onbeperkt' eten. het chocola zal nu wel op zijn ;)
Onbekend
April 14, 2011 om 04:12
Eerlijk gezegd bevalt de nieuwe dienst me zelfs erg goed!!!
Ik ben er echt goed onthaald!
Het is fysiek wel heel zwaar hoor...
We beginnen al om 7u patiënten te wassen en wassen dan tot half 12. Dan meteen opdienen, ff eten en dan weer mensen gaan verschonen en in bed zetten. Op revalidatie zijn er ook veel (gedeeltelijk) verlamde mensen, dus fysiek echt wel zwaar. Ik vraag me af hoe dat gaat zijn als ik 6 maand ben ofzo :-). Nu gaat dat nog goed, al heb ik wel veel rugpijn. Maar de dienst zelfs is echt wel leuk!

En Jorina! Trekt je die chocoladereep toch niet aan!!!! Zo nu en dan moet dat eens kunnen!!! Het is niet dat jij elke dag zo een dikke reep naar binnen werkt he seg...

JE HEBT DAT VERDIENT! *dat zeg ik ook af en toe tegen mezelf ;)*

:ellalouise:

PS: ik heb gevraagd om mijn smiley aan te passen ;). Ik wil een bolle buik :p.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan