Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Ronmar woog op het moment van schrijven 87.40 kg (bmi: 29.20).

Hallo allemaal,
daar ben ik weer!! Vandaag was het weer D-day of eigenlijk W-day haha. En er is weer 1.4 kilo af!! Joepie! ben weer dik of eigenlijk dun tevreden van de week haha. Was ook weer 2cm van mijn taille af dus gaat echt de goede kant op.:jippie:
Morgen begin ik weer met mijn stopweek, opzich wel weer even een welkome afwisseling qua gewichtsverlies zal het dan waarschijnlijk wel weer wat tegenvallen maar heb echt wel weer zin in een tonijnsalade haha. Daarbij komt het me ook wel goed uit want dan kan ik zondag op mijn trouwdag legaal uit eten hihi! Kneem lekker een maaltijd salade en de enige zondeging worden waarschijnlijk het glasje wijn wat ik echt ga nemen en de paar stukjes stokbrood! kan me er nu al op verheugen :kwijl: Verder ga ik me echt wel weer strikt aan alles houden hoor dus geen toetje of iets voor mij, ben nou net zo goed opweg.
Wat wel wat teleurstellend was is dat het kookboek wat uit is voor de cambrige niet bedoeld is voor de stopweek, maar voor als je weer gaat opbouwen:luktniet:.
Ik vol enthousiasme dat boek ook besteld, ik dacht mooi.... dan kan ik daar wat recepten uit maken van de week maar helaas. Ik heb hem daarom ook nog maar niet gekocht. Ik zal het toch echt weer moeten doen met het kleine tussenweekboekje van der CB. Wel fijn dat mijn consulente belooft heeft dat ze me nog wat receptjes toestuurd om toch een beetje wat anders te eten als de vorige stopweek! Vind ik namelijk wel leuk om weer ff wat anders te proberen. Als het dan ook stopweek is moet je er ook maar zoveel mogelijk van genieten toch?? haha
Nou suc6 allemaal weer en zet hem op!!
xxx :mariek83:

Onbekend
April 13, 2011 om 17:36
Hallo Marieke! (naamgenootje haha, alleen schrijf je mijn naam iets anders)

Wat een leuk berichtje! Ik ben inderdaad ook hard aan de CB! Ook variant 500.
De resultaten zijn inderdaad verbluffend, ben nu 2 weken bezig en heb morgen mijn 2e weegdag, maar mijn koppie wordt al zoveel smaller! Ongelofelijk!
Dat beloningssysteem klinkt heel erg goed!! Vooral omdat ik nu toch geld uit spaar omdat ik niet zoveel eten (vooral bonusaanbiedingen...) meer koop haha! :holy:
Dan mag er af en toe wel iets extra's bij zitten toch? :grinnik:
Die schoonheidsspecialiste klinkt me heel erg goed in de oren, goede tip! ;)

Oh ik begon helemaal te watertanden van je berichtje, tonijnsalade jammie!
Geniet er maar lekker van en natuurlijk ook van je diner tijdens de trouwdag! ;)

Vanaf morgen heb ik ook de repen! Heb echt zin om ergens op te kauwen dus dat komt goed uit haha!

Ga zo door dame en ik voeg je even toe als buddy, hoe meer CB-buddies hoe beter haha!

:maricken:
Onbekend
April 14, 2011 om 01:49
Hey Marieke...

Ik zal morgen eens voor je kijken naar recepten voor in de tussenweek.. (heb nu niet zoveel tijd). Ik heb laatst een site gevonden op internet waar een aantal ideeen op stonden. Ik zal je de link dan wel mailen.
De hoeveelste tussenweek is dit voor jou? Verlies je dan nog wel wat gewicht? Of kom je dan aan? Ik ben zo bang om aan te komen... Maar ik kijk al wel uit naar vanavond... jammie!!!
Succes de komende week.. en geniet aanstaande zondag!!
April 14, 2011 om 02:07
Hoi hoi, bedankt voor je berichtje! Ik doe ongeveer het tegenovergestelde van jouw dieet maar ik heb je toch gezellig terug-gebuddied.

Ik heb een geschiedenis van ondervoeding. Een systeem als CB zou voor mij niet zo best zijn. Mijn dieet is gericht op het in balans brengen van mijn hormonen aangezien die aansturen hoeveel en waar vet wordt opgeslagen. Ik neem er rustig de tijd voor om het te leren en mezelf nieuwe gewoonten aan te leren. Afvallen heeft niet meer mijn hoogste prioriteit. Een gezond lichaam wel. Ik neem aan dat dat uiteindelijk ook weer gewoon strak zal zijn.

Ik weet niet of we elkaar goed kunnen supporteren door het onverenigbare verschil in onze methodes. Bij mij staat de mayonaise voor een tonijnsalade bijvoorbeeld gewoon in het kookboek. En ketchup wordt ook aanbevolen.

Anyways, heel veel succes bij het behalen van jouw doelen!!!
Onbekend
April 14, 2011 om 09:28
Ik heb toch stiekem even gekeken. Ik zou -denk ik- zondag pas weer tijd hebben... Kon je niet zo lang laten wachten ;-). Kijk eens op de volgende site: http://www.cambridgeoss.nl/eetweek-recepten.html hier staan 18 verschillende recepten op in PDF formaat, welke je in je tussenweek mag eten. Sommige staan volgens mij ook wel in het boekje van CB vermeld. Maar misschien een kleine aanvulling. Verder had ik ook nog de volgende site gevonden: http://cambridgerecepten.blogspot.com/2010_05_01_archive.html Hier vind je misschien ook wat lekkere recepten.. MAAR LET OP: sommige gerechten mag je nu nog niet maken (met veel/meer koolhydraten etc..) maar straks in de opbouwfase of tijdens het stabiliseren denk ik wel.. Maar ook hier kun je lekkere maaltijdsalades vinden of kip/kalkoen recepten. Bij twijfel zou ik overleggen met je consulent.

Ik hoop dat je hier wat lekkers tussen kunt vinden, voor de afwissling!
Groetjes Plakkie
April 14, 2011 om 13:49
Hoi Marieke,

Wat een leuk vooruitzicht in je eetweek uit eten. Heb je goed uitgekiend. Geniet ervan, je bent maar 1x per jaar je trouwdag aan het vieren. Geniet er dan ook maar lekker van, en je weet hoe je verder moet, dus veel plezier.

Je bent echt lekker aan het afvallen hoor. Super!

Nou heb ik ook wel een beetje de griezels over weer te gaan eten, maar hou me echt aan het boekje en ik denk dat ik op de lange termijn meer ga eten op een dag dan ik vroeger deed. Dus daar verheug ik me dan maar op. De eerste week van de afbouw bevalt tot nu toe goed.

Succes en veel plezier zondag en tot de volgende keer!

Liefs,
Miss Cambridge
Marthie
April 15, 2011 om 05:58
Leuk dat je mij hebt toegevoegd als buddy. Ik heb dat aan mijn zijde ook gedaan. Jij bent echt al een berg ´pakken suiker´ afgevallen. Bij mij is het beginnetje er en nu doorzetten.... Ik kijk inderdaad uit naar volgende week. Alleen maar vloeibaar eten is niet alles. Heb wel zin om ergens mijn tanden in te zetten.

Succes.
April 16, 2011 om 15:43
:jaikwil:Lieve Mariek,

Graag wens ik jullie morgen een heerlijke, zonnige en liefdevolle dag toe op jullie trouwdag! Geniet maar van je nieuwe ik en van de heerlijke salade :slakrop:die je lekker mag nu je in je eetweek zit! :huwelijk:

Wederom heb je een geweldig resultaat neergezet, je gaat als een trein! Wat trek je morgen aan? Succes de rest van deze week!
:pegg:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan