Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

Blaat... t schiet niet zo op hier.. heb nu vakantie en geniet lekker van het mooie weer. Merk deze 2/3 weken dat het weer nu een stuk beter is gelijk dat de biertjes/roseetjes ook gelijk weer beter smaken.. Daarnaast lukt het me nog steeds niet om ECHT streng te zijn mbt mn eetpatroon. Mn de lange avonden (dus als ik geen vroege dienst heb de dag daarna) vind ik erg lastig..

Iemand nog tips??

Onbekend
April 14, 2011 om 09:27
He meid, ik heb het nu ook veel moeilijker dan in een schoolweek. Op m'n kot heb ik ook geen verleidingen en hier wel.. De tips die ik weet.. Door de dag genoeg eten, liever fruit en groenten dan ongezonde snacks, veel drinken,.. De bekende tips.. We zullen toch discipline moeten kweken hihi. Ooit komen we er hoor! Groetjes en succes!:prevail:
April 15, 2011 om 06:41
Mijn tip is om koolhydraten te beperken en meer eiwitten te eten.
Lekker gebakken eitjes, gekookt eitje of franse kwark s'ochtends. Zorgt ervoor dat je de komende uurtjes geen trekt hebt. Het brood en het fruit even laten staan en daarvoor in de plaats lekkere salades met vis, kaas nemen. En s'avonds wat meer groenten en vlees, maar even geen aardappels en rijst nemen. Het resultaat mag er wezen dan hoor.
April 16, 2011 om 08:40
Haai!

Sorry voor mijn late reactie! Het werken bevalt goed, maar ik vind het inderdaad lastig om er goed bij te eten. Gedurende de dag zelf gaat het heel goed, maar thuis en op mn vrije dagen wil het niet zo lukken. Op mn profiel staat nu nog 75.8 maar denk niet dat de weegschaal dat morgen nog laat zien :( Ik moet mn motivatie echt weer even te pakken zien te krijgen. Wil heeeeel graag 74 kg wegen met koninginnedag!!

Bij jou gaat het op zich best goed toch? Er zit nog steeds een dalende lijn in, en daar gaat het om. Logisch dat je in de vakantie iets meer lekkere dingen eet en drinkt. Zolang je niet doorslaat en je gewicht op peil houdt is het echt niet erg als het even wat minder snel gaat. Over een paar weken ben je waarschijnlijk weer helemaal gemotiveerd en gaat het weer als een speer!!

Succes meid, we kunnen het!
April 17, 2011 om 04:10
Tip: zoek de dansvloer op! En wissel je drankjes af: water - drankje - water -drankje - ect ;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan