Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.50 kg (bmi: 27.16).

Even een paar daagjes geen dagboekje, het was even aanpoten om alles op tijd af te krijgen na mijn lange weekend.
Gelukkig is de eerste helft van de Fjoertoerkilo alweer verdwenen, hopelijk kan ik pondje twee ook snel weer uitzwaaien.
Maandag heb ik nog de chocola met munt opgegeten die over was van het weekend. Sommige dingen zijn gewoon té lekker om te laten liggen! Maar vanaf gisteren zijn de teugels weer aangehaald en heb ik weer een verantwoord en gezond eetpatroon. Gelukkig kreeg ik meteen beloning in de vorm van dat pondje minder, en is de groene lijn weer onder de rode!
Gisteravond zijn we voor het eerst weer 's avonds gaan wandelen. Het is even goed plannen: thuis uit het werk, prakje-van-gister in de magnetron, verkleden, als ik beneden kom is het eten klaar, snel wegwerken en zo zit ik binnen een half uur weer in de auto op weg naar de startplek van onze wandeling. Het lijkt gekkenwerk, maar zodra je loopt valt alle spanning van je af.
Gisteren liepen we de acht van Amen (er is echt een plaatsje hier dat zo heet!), met een extra lusje eraan om aan een goede afstand te komen. Meteen wisten we weer waarom we 's avonds lopen : het late strijklicht is zo prachtig! Het kleurt de velden in een warme gloed. Dit is een route door een kleinschalig gebied met houtwalletjes en beekjes. De oevers zijn begroeid met speenkruid en bosanemoon. En jawel, in de verte stonden weer twee reeën naar ons te kijken!
Na de wandeling ditmaal niet naar het café, maar gewoon naar huis waar ik nog een bak yoghurt heb gegeten.
Zolang het zomertijd is blijven we 's avonds wandelen op de dinsdagen, de starttijd gaat straks als het langer licht is naar half acht, dan kunnen we wat rustiger aan doen met eten.

Jolijt

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan