Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Misscambridge woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 29.92).

Hoi lieve buddy's,

Nou drukke week, vandaar nu pas mijn berichtje na het bezoek aan de consulente dinsdag. Mijn bedoeling was om nog 1 weekje te shaken en dan pas te gaan afbouwen. Nu komt ie....... Hele week goed mijn best gedaan, ik ga op de weegschaal staan en....... precies gelijk qua gewicht, maar wel 1 kilo minder vet en 1 kg meer aan vocht. En bedankt! Nu moet ik ongesteld worden en laten we maar hopen dat het daar aan ligt. Was wel teleurstellend. Volgende week is het er zeker af zegt ze. Ik hoop het maar, Nu toch begonnen met afbouwen en het bevalt hoor.
Ik heb alle zomerkleding gepast van vorig jaar en ik doe de knoop dicht en trek ze uit met de knoop nog dicht. Allemaal veel te groot, dus lekker shoppen!!! Dit weekend 2 broeken gescoord, en jeans (maat 42!) en een leuke witte katoenen (maat 42!).

Ik ga nog even een shakeje nemen en dan op naar mijn heerlijke bed! Ik ben bekaf.

Succes allemaal en tot volgende week!!

Liefs,
Miss Cambridge
Marthie

April 13, 2011 om 16:59
Hoi hoi,
Ik kan me goed voorstellen dat het teleurstellend is als je al die moeite hebt gedaan en dan niet echt bent af gevallen, ik had het zelf als toen ik maar o,4 kilo kwijt was. Voor je gevoel laat je vaak wel voor 4 of 5 kilo aan lekkers staan he en als dat dan niet beloont wordt is dat niet leuk! Wel lekker dat je nou kan afbouwen en het kopen van nieuwe kleding geeft vast ook een kick of nie? Ik vond het al super 2 tussenmaatjes te komen!! Sowieso leuk om weer te shoppen toch, ik vond het voor het CBen niet eens mee leuk om te shoppen alles wat ik aan deed was toch te klein of zat echt niet mooi vanwege al mijn zwembandjes haha, gelukkig zijn die nu een stuk minder. suc6 weer van de week xxx :mariek83:
PS ik ben trouwens echt benieuwd hoe het jou gaat bevallen en hoe het met je gewicht gaat tijdens het opbouwen, zelf ben ik er een beetje bang voor om dat te gaan doen, bang om weer veel aan te komen!
:youcandoit:
Onbekend
April 19, 2011 om 13:35
Hoi Marthie,

Vandaag nog niet naar de consulente geweest, heb mijn afspraak naar morgen verzet omdat we vandaag gingen wandelen met de bewoners van het werk.
Dit was buiten mijn werktijd, dus heb mijn afspraak even verzet.
Ben benieuwd hoe het er morgen voor staat.
Ik denk er echt hard over om over te stappen naar CB 800, dan heb je toch een 'maaltijd' meer op een dag, en dan is het misschien beter vol te houden.

Maar wel heerlijk genoten van de zon hoor, zeker weten!!

Hoe gaat het nu bij jou?

:rina64:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan