Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Vlekkie70 woog op het moment van schrijven 159.80 kg (bmi: 55.95).

:lievbuddys:

Oke het is al heel lang geleden dat ik hier aanwezig was maar ik ben er weer en wil er met goede moed weer tegen aan gaan, samen met jullie hulp natuurlijk want die zal ik hard nodig hebben nu het op mijn werk ook even niet zo goed gaat.
Dit is ook 1 van de redenen waarom ik wil afvallen om zo wat anders te gaan zoeken maar ook wil ik wat beter in mijn vel voelen.:genieten:

Zoals jullie weten ben ik oproepkracht in de zorg als verzogende IG.
Nu is het zo dat men eerst goedkope krachten inzet zoals helpende, verzorgende en dan verzogende IG.:zuster3:
Dus als je eigenlijke afhankelijk bent dan valt dat niet mee als je zo weinig word ingezet.
Maar ook mijn regio manager doet wat moeilijke naar aanleiding van een gedoe wat betreft een ziekmelding van mijn kant.
Voor mijn 2 uurs contract ben ik te vaak ziek geweest.:ziek:
Heb de laatste tijd last van mijn maag en had die avond wat te veel gegeten en moest niesen waardoor ik een ernorme pijn kreeg in mijn maag (net alsof er iets scheurde zo'n gevoel).
Volgende dag nog last en wilde eerst naar de arts toe voordat ik een hele dag ging werken met pijn en onwetend wat er nu aan de hand was.

Mijn regio manager heeft toen al mijn diensten die ik had afgenomen en gezegt dat ik weer aan het werk kwam als ik wist wat er aan de hand is.:furieus:
Dus die dag van de dokter naar de eerste hulp maar na bloedonderzoek en wat gedruk op mijn buik kon ik het ziekenhuis weer verlaten en mocht gewooon weer aan het werk de volgende dag maar ja ik had de volgende dag geen diensten meer.:supercry:
Dit speelde op dinsdag 5 april af.

Vrijdags belde men mij op voor een vervroegde maagonderzoek die na de pasen stond gepland, hier is alleen een lichte middenrifbreuk uitgekomen waar waaarschijlijk ook de klachten van pijn vandaan komen, ik krijg nog een echo voor de zekerheid.
(Intussen had ik die donderdag ervoor en de dag zelf gesport en zaterdag weer eens gewoon gewerkt en ook nog een keer zondag gesport).
Mijn regio manager heb ik over mijn maag onderzoek beleeft ingelicht maar had ik dat maar niet gedaan maar na pasen dan had ik nog intussen diensten gehad .
Kreeg gisteren een mail van haar dat zij mij voor diensten inplande en niet diegene die dat anders doet want mijn gezondheid ging voor want ik had nog wel de klachten,zij wilde mij op halve kracht laten werken maar daar heb ik geen voldoende inkomsten door.
Ben vanmorgen (13 april) naar de dokter geweest en krijg dus nu een echo voor de zekerheid en mocht van hem gewoon werken, hij vond het maar een raar gedoe wat men op het werk deden na nog wat dingen die ik heb meegemaakt verteld te hebben.
:rozebloemen:
Dit is dus waar ik nu mee te maken heb.
Maar ik laat de moed niet zakken en zoals je al las ben ik weer druk met het sporten bezig en ga dan ook alleen er naar toe of met een vriendin van mij.
Ook heb ik mijn gewicht weer opnieuw ingevult met een nieuw streefdoel.:startgewicht1:
Ik had gistern ook nog wat longtesten voor mijn astmatische bronchitis en moest daar wegen en was daar nog meer als bij mijn ouders thuis.
Deze weegschaal is wel digitaal en die van mijn ouders niet.:weegschaalrose:
Toch houd ik deze aan en dan zie ik wel wat ik hoe ik dat doe met de weegschaal van mijn ouders want ik zelf heb geen weegschaal.

Nou dit was een heel verhaal en de volgende keer zal ik het wat meer opleuken met wat plaatjes oke?

Groetjes Van Anja:anjas:

April 13, 2011 om 17:03
:lieveschat:
Meid wat goed van jou dat jij er weer ben, ik was je niet vergeten hoor, heb ook weleens gedacht hoe zal het met Anja zijn ,en kijk daar ben je weer, en ik weet zeker dat jij het kan zeker met ons als jou buddy,s ik steun jou in ieder geval, :heelveelsucces: :johanna65:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan