Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Mariska0978 woog op het moment van schrijven 88.70 kg (bmi: 28.00).

Na een drukke week ben ik weer een keer online.
Had me ook een week lang niet gewogen dus was extra spannend toen ik vanmorgen op de weegschaal ging staan. Helaas was deze keer niets afgevallen, of misschien toch wel want ik denk dat ik in de tussentijd ook wel weer iets was aangekomen, omdat ik het nogal druk had heb ik donderdag 's avonds patat gegeten natuurlijk veel te vet, maar had veel gelopen die dag dus dacht waarom ook niet. En ja toen vrijdag omdat er een ongeluk gebeurd was waren we laat en moeste nwe ook nog boodschappen doen. Natuurlijk geen zin meer om te koken dus maar een pizza gehaald. Twee dagen dus slecht gegeten nou ja slecht te veel en te vet. Maar goed er ies niets bijgekomen althans niet toen ik me vanmorgen woog.
Misschien was er wel wat bij maar dat is er ook weer af.

Maar goed vandaag me nieuwe fiets gehaald dus ga nu een paar keer per week op de fiets naar me werk dus dat moet wel mee helpen om weer wat kwijt te raken.

Ik wil proberen om elke dag iets te schrijven in me dagboek, maar helaas heb ik daar niet altijd tijd voor. Heel druk op het werk dus ben blij als ik 's avonds lekker rustig op de bank ga zitten.

Nou fijne avond allemaal en waarschijnlijk tot morgen.

Groetjes,
Mariska

April 14, 2011, gewijzigd door Cipra op April 14, 2011 om 05:33
:hi:

Per saldo niks eraf maar ook niks erbij, mooi stabiel zullewemazegge.

Ben benieuwd wat je lijf gaat doen als je regelmatig gaat fietsen. Grote kans dat je vet gaat verbranden maar ook spiermassa opbouwen. Kun je op hetzelfde gewicht blijven of misschien zelfs zwaarder worden terwijl je toch strakker wordt. Ik hoop dat iets dergelijks bij mij ook gaande is doordat ik nu wat sportiefs heb geïntroduceerd in mijn dag. Nou ja, we zien het over een paar weekjes/maanden wel. Als ik dat buikje en de love handles maar kwijt raak!

Succes!!!
April 15, 2011 om 02:48
Hoi hoi!

Ik had al gevonden waar je de verandering van weegschaal kunt invoeren om de hele statistiek te corrigeren maar dat linkje werkt bij mij niet. Heb het met een andere browser nogmaals geprobeerd maar ook dan wil het niet. De getallen die ik invoer springen automatisch terug naar 0 voor ik kan bevestigen. Tja en met afwijking 0 verandert er niet veel he.
Nou ja, beter zo dan dat ik ineens 0.7kg zwaarder ben door verandering van weegschaal. :grinnik:

Zie dat je weer tijd en puf gevonden hebt om je tabjes hier in te vullen. :+:
Valt me op dat je best weinig kcal p/dag neemt terwijl je een redelijk actief bestaan hebt. Doe je dat bewust? Onder een bepaald niveau proberen te blijven?

Heel veel succes en tot de volgende keer!
May 3, 2011 om 05:05
Hoi Mariska,

Hoe gaat het met je?? Ik ben er ook weer!!!

Succes!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan