Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Marjan75 woog op het moment van schrijven 83.40 kg (bmi: 25.74).

Hoi!

Nou, ik ben gestraft voor mijn anderhalve week "schijt-aan-ww"-en hoor: +2,1 zei de weegschaal. Nu zal dat geen 2,1 kilo vet zijn, dat kan niet in anderhalve week, maar toch is het balen. En m'n eigen schuld, ook dat zie ik in. Toen vroeg ik mezelf: wat heb ik hiervoor teruggekregen? Nou.. heel veel eten, 3 avonden waarop ik véél te veel gedronken heb en een nieuwe liefde.. Daar heb ik toch wel die 2,1 kilo voor over hoor, haha! Maar het moeten er niet meer worden. Vanaf maandag ben ik weer trouw aan het tellen en eigenlijk gaat het wel goed. Door de kip tandoori (mijn lievelingskostje!) vanavond heb ik toch 8 vrije punten verbruikt, maar dat was het zeker waard!

En nu is het écht tijd om te knallen. Ik ben bijna op de helft, er is nog steeds 7,9 kilo af en dat is al een prestatie op zich! Ik wil wel van een paar regeltjes in m'n hoofd af, die er zijn ingeslopen sinds het WW-en, zoals de "Ik mag niet meer dan twee stuks fruit per dag". Afwisseling is belangrijk, maar fruit vind ik lekker en het helpt me makkelijker de dag door. Ik ga er weer voor! Ik hou de navelpiercing in m'n achterhoofd want die gaat er zeker komen!

Met de liefde gaat het goed eigenlijk. Ik hou nu een beetje afstand en ik merk dat mannen daar toch wel gek op zijn haha! Ik quote even een smsje, dat ik kreeg nadat zijn hotmail gehackt was: "He sexy ja echt kut staan super veel belangrijke gegevens op. Denk dat ik het allemaal kwijt ben. Lig op bed en ruik jouw geur op m'n kussen. Doet me weer even aan leuke dingen denken. Kusje"
Zit wel goed volgens mij.. ;-)

Zo, nu de afvallers xxl kijken! Voor de motivatie, huphup!! :D

Liefs!

April 13, 2011 om 15:41
Hi Marjan, Toen ik zo oud was als jij was ik ook 1.80 lang, inmiddels niet meer; nu meet ik 1.79 en ben net als jij aan de WW sinds 6 (!) dagen, om precies te zijn WW online, doe jij dat ook?

Groetjes, Marianne
April 13, 2011 om 16:16
Haha, dat smsje! Dat is nog eens leuk om te horen (lezen). Niet té hard to get spelen he, dat is vast ook niet goed..

Tja, die 2,1 kilo is gewoon balen en kan ook idd geen vet zijn, volgende week is er vast weer een hoop van af ALS je nu goed blijft tellen. Plan je punten in, op welke dagen je vrije punten nodig denkt te hebben en welke niet. Op die dagen mag het dan ook gewoon niet.

En fruit, tuurlijk zitten er in fruit ook suikers maar als het je helpt de dag door te komen moet je gewoon lekker fruit nemen hoor. Ik eet ook veel fruit en heb dat gewoon nodig als tussendoortjes, anders heb ik super veel honger. Fruit is gezond :). Daarnaast neem ik tegenwoordig ook wel regelmatig noten (walnoten, hazelnoten) en ook rozijntjes/krentjes. Alleen kan ik er slecht van af blijven omdat ik het te lekker vind hahah.

Nu heb ik al mijn puntjes op vandaag, zit nu aan de groene thee. Ik heb wel trek/honger nu maar ik ga me er niet aan toegeven haha. Straks in bed zal ik me trots voelen :). Morgen ook proberen (niet proberen, doen!) geen vrije punten te nemen en dan is mijn chocolade reep weer niet zo erg.

Nog even een beetje afvallers xxl en misschien stukje superdik/superdun kijken (ligt aan rob, die haat zulke programma's haha) en dan slapen.

April 16, 2011 om 08:02
Hoihoi!

Heb je al weekend of ben je vandaag weer op kantoor?

Ik kon mezelf niet inhouden vanochtend.. ben weer op de weegschaal gaan staan. Het resultaat was leuk: 66,2 :)! 8 ons er af al deze week. Maar vind het wel weer stom van mezelf dat ik gewogen heb want als er dan maandag iets anders (hoger) staat vind ik dat weer niet leuk. Maarja, eigen schuld haha.

Dat er 66,2 stond was dan wél weer leuk, aangezien ik al een maandje in die 67 zit. Brengt weer wat beweging in mijn lijntje haha.

Nog plannen dit weekend?
Is het punten tellen goed gegaan deze week?
Gisteren heb ik 'weg met de weegschaal' binnen gekregen, ga er zo eens in bladeren, eens kijken of er leuke nuttige dingen in staan.

Vanavond moet ik weer werken, heb er nu al geen zin in maar het hoort erbij. Het zijn 'maar' 8 uurtjes, die kom ik wel door denk ik haha.

Fijn weekend nog!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan