Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 13, 2011

Vlienelien woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 24.73).

Ik zit midden in mijn tentamenweek en pff.. vandaag heb ik echt hard gewerkt aan mijn stagedossier. Als ik lekker bezig ben, denk ik verder helemaal aan niets. Ik drink niet, ik eet niet, ik plas niet (want ik drink niet). Totdat ik mezelf voel trillen (en dat is natuurlijk veel te laat). Vandaag was het dus zo'n dag. Al heb ik mezelf gedwongen te eten en te drinken. En omdat ik zo goed had gewerkt, heb ik mezelf getrakteerd op een frietje met satesaus. Ik was al weken aan het verlangen naar een frietje en vandaag was het dus die dag. Maar ik heb er helemaal niet van genoten. Ik vond 'm niet lekker en had niet het gevoel dat ik voedingstoffen naar binnen kreeg (in werkelijkheid krijg je ook geen voedingstoffen binnen, alleen maar zout en vet). Het was echt een domper.
Maar nu is die behoefte in ieder geval weg en kan ik de rest van de week weer verder normaal eten.

Toen ik vanmorgen m'n nieuwe gewicht invoerde, was mn dagtotaal ook weer veranderd. Eigenlijk voelde dat wel leuk. Maar ik denk niet dat ik er veel van ga merken. Afgelopen week kreeg ik soms met moeite m'n dagtotaal op dat ik elke dag maar wat amandelen (nieuwe verslaving) nam of chocola :P
Heb vorige week trouwens ook (New York) pizza op en toch ben ik 0,8kg afgevallen. Chill!

En ik ben bijna jarig!
op :koningin:dag
:maxi::alex::bea:

April 14, 2011 om 13:05
Irritant is dat he, dat cursusgewicht. Ik vond dat ook helemaal niet leuk! Toen ik bij de cursus begon zat ik thuis rond de 73 nogwat en daar 76,8.. Pff.. Dat lijkt dan weer op 80 kilo terwijl ik thuis richting de 70 ging.

Maar je moet je niet teveel aantrekken van dat cursus gewicht want je bent daar niet puur Eveline, maar Eveline + kleding + eten. Gewoon ook lekker je pure gewicht tellen. 1 voordeel is wel, dat als je op de cursus je streefbereikt heb je in het echt nóg iets minder weegt haha!

Je bent nu 2,5 kilo kwijt daar toch? Dan krijg je misschien volgende keer wel je 1e gouden ster :). Wel echt goed dat je je doel gehaald hebt!

Jammer dat het bij je moeder niet gelukt is, gaat ze wel door?


Ik ken dat wel, dat je dat kei hard aan school werkt en alles om je heen vergeet. Ik heb dat thuis niet zo maar als ik op school werk wel. Vooral als ik in de doka aan het werk ben. Wel goed voor jezelf zorgen hoor!

Jammer dat dat frietje niet smaakte, raar he. Dan heb je je er zo op verheugd en dan smaakt het niet :(

Hmm nu begint mn maag te knorren.. even een fruitje pakken en een beetje yoghurt.

Fijne avond nog!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan